HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Megint nekiszaladunk (Labdarúgó Eb 2012)

2010.09.02. 16:20 toszi

Akiben még frissen él a nem is olyan régen zárult labdarúgó világbajnokság néhány szenzációsnak vélt mérkőzése az gyorsan felejtse el, hisz kezdődik egy újabb nagy méta. Európa-bajnokság lesz, olyannyira, hogy csapatunk holnap, azaz pénteken, Stockholmban neki is fut az aktuális kontinens bajnokság selejtező sorozatának.

Mint ismeretes a torna rendezését az UEFA még 2007-ben Ukrajnának és Lengyelországnak ítélte oda, természetesen csalással, ármánnyal, furmányos gáncsokkal...hiszen ezen a megmérettetésen mi magyarok (Horvátországgal közösen pályázva) is benne voltunk a végső hármasban. Alább az emlékezetes Mészöly kifakadás, közvetlenül a hazaérkezés után.



Lényeg a lényeg: A csoportunk nem túl egyszerű, sőt. Egy-két zakó borítékolható már most.


Egervári Sándor szövetségi kapitány -aki nem követi a sportot: már nem Koeman a tréner- meg is tartotta utolsó magyarországi edzését a fiúknak, mely egészen biztosan kiváló hangulatban zajlott. A csapat csütörtökön délelőtt utazik el Stockholmba, a találkozóra pénteken 20 órakor kerül sor a Rasunda-stadionban. A mérkőzésnél persze csak a Mágus értékelését várjuk jobban.

 

Akinek kedve van tippelje meg mi lesz a végeredmény.

Hajrá!

3 komment

Címkék: nyúz labdarúgás toszi eb 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr234578962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolo tomasi 2010.09.02. 17:32:46

Hi-hi ,régi kedvenc: "nem kell minket kinyalni"

lobo 2010.09.02. 18:24:37

a legnagyobb baj, hogy mindig úgy megyek neki, hogy most aztán sikerül, 7:0 ide, rögtön az első meccsen. Főleg egy új kapitánnyal. Aztán jön a "hidegzuhany", és persze a 0:3-ak szépen, sorban, ahogy szoktak...

lobo 2010.09.04. 10:42:07

Jó, nem három, csak kettő, de akkor is: http://www.youtube.com/watch?v=MCQ7VLoY7bQ
süti beállítások módosítása