HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

SZIGET TIPPMIX

2012.02.21. 10:33 rolo tomasi

Újabb nevek váltak hivatalossá Magyarország vezető zenei fesztiváljának programfüzetében.



Az eddig beharangozott nagymenők (Placebo,The Stone Roses ,Friendly Fires) mellé feliratkozott a jövő héten A38-on is fellépő drága dEUS, a technósított Korn, a brutális Ministry, és jó néhány aktuális indie és electric alapvetés.(teljes lista)


Kedvenc foglalatosságunk a bélből jóslás, így áttekintve az augusztus környéki fesztiválok felhozatalait, tippeljük meg mire számíthatunk a továbbiakban.

Olyan jó érzés,ha bejön.


Izgulunk,hogy az augusztusban a szomszédban fellépő The Cure, és az óriás kedvenc The Black Keys is feliratkozzon, és biztatjuk a szervezőket ,hogy a júliusban Újvidéken fellépő fenomenális New Order is kapjon kedveskedő email-eket. Az Exit programjából még a Wolfmother is beköszönhetne.



 


A szlovák Pohodáról Lou Reed-et és az Elbow-t importálnánk,valószínűnek tűnhet az újra koncertező The Cranberries meghívása is,ami igazán Szigetes megoldásnak tűnik.

Az idén turnézó Mumford ans Sons, a Justice, a My Morning Jacket és a Dropkick Murphys,és a Beirut is becsúszhatna.

 


 


Az RHCP témát már feszegettük,a Pearl Jam meg valamiért soha nem jön össze.


Ha valaki tud valamit,szóljon,most legyen elég ennyi.

Szólj hozzá!

Címkék: mti zene live koncert nyúz rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr814579224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása