HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Monica kicsit öregebben, jóbarátaival (Cougar Town)

2010.07.15. 13:52 toszi

Azt kell hogy mondjam, a Jóbarátok olyan magasra tette a lécet, hogy Szergej Bubka legyen a talpán aki akár csak alulról is, de súrolni szeretné a tornaszert.

Ott van példának okáért a How I Met Mother, amit néztünk ugyan egy darabig, de a végére annyira unalmassá vált a főhős Nagy Ő keresése, hogy nem pazaroltuk rá tovább az értékes biteket. Aztán Pogi unszolására (?) belekezdtünk Courtney Cox vadonatúj sitcomjába amolyan lesz, ami lesz alapon.



cougar
(slang) - idős nő, aki a fiatal férfiakat kedveli


A Cougar Town története szerint Jules, a negyvenes évei közepén járó elvált nő arra tette fel élete hátralevő részét, hogy nálánál jelentősen fiatalabb férfiakkal létesítsen laza, avagy szorosabb kapcsolatot. Ennek okán persze fia, ex-férje és barátai heccelik is rendesen. Ez eddig persze a HIMYM klisét is követhetné, azonban néhány részt követően kimerülni látszottak az ész nélküli próbálkozások, amit valószínűleg a producerek is megelégeltek, így az írók húztak egy bátrat és szép lassan elvarrták az "idős nő fiatal srácokra hajt" szálat, hogy áttegyék a hangsúlyt a "
fia, ex-férje, barátai egymást hecceljék" vonalra, pont úgy, mint ahogy felépült anno a Jóbarátok is.

Csupa szerethető barátságos karakter, gördülékeny, szupervicces, olykor bájosan szentimentális, néha szívfacsaróan érzelmes, mindössze 20 perces epizódok és 5-6 részen keresztül valami olyasmi hangulat, mint az alábbi részletben, ami a 24.- befejező-  rész utolsó előtti jelenete.


Meg is van az új kedvenc, igazi "feelgood" program.

 

Még nem késő belekezdeni, mi három éjszaka bedaráltuk,ráadásul szeptembertől jönnek az új részek.

4 komment

Címkék: toszi trubadurlada

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr754578954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_72212 2010.07.16. 13:17:54

a how i met your mother-ben tényleg kicsit fárasztó, h mennyi idő alatt jutnak el a címben megfogalmazott lényegig, de ha félreteszed, h végül is miről szól(na) eredetileg a sorozat és h a készítők geci módon mennyire elnyújtják a sztorit, ezek nélkül is teljesen élvezhető sztem. erre meg kíváncsi lettem (főleg, h másfél éve szigorúan ilyesmire jut csak idő – már amikor –, mert az epizódhossz bizonyul ideálisnak az "egész estés" mozival szemben; amit eléggé hanyagolunk). grat a legújabb külcsínhez is a belbecs után!

Ismeretlen_72212 2010.07.16. 13:26:00

ui: "erre meg kíváncsi lettem" - no nem a beillesztett részletnek köszönhetően, amit most néztem csak meg. az írás az oka. Courteney-t egyébként annyira imádom (Chandler az abszolút kedvenc jóbarát, de a csajok közül Monica), h még a Dirt-öt is elnéztem vele. viszont jesszum!, most nézem, h lesz scream4?!?

István 2010.07.19. 13:17:38

Ez alapján ilyet mi is tudnánk forgatni... :-) Anno, a bajai strandon ennél "hangulatosabb" dolgok is történtek! Nyilván itt a filmet nem tudom kritizálni, mivel nem láttam... Puszi

Ismeretlen_53952 2010.10.25. 13:59:16

Vasárnap le is ment az 1. rész a FEM3-on, a fertelmes Született szinglik címmel. Aki egy részt is látott belőle az tudhatja, hogy egy szingli szereplő sincs benne. Sikeres címadás.
süti beállítások módosítása