HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

tűz csucsu!

2007.07.23. 16:10 toszi

Ma reggel a gyermek magához ragadt a távirányítás, így esett, hogy beleszaladtunk a Dirty Dancing-be a Film+-on.
Aki nem látta ezt az alapművet anno videón, 100-szor átmásolt, hangalámondásos változatban az nem is tudja milyen volt a videózás hőskora…
Néztük Chuck Norrist a Missing is Action-ben és Michael Dudicoff-ot az American Ninja-ban. Meg volt Alligator és titokban a "Férfifalót" A műfajt ugye nem kell ecsetelnem.

Lapozgatom az újságot és...Ho-hó!

Most látom: lesz a Bourne-rejtély! Emlékezetkieséses főhős önmagára találása, felgöngyölítős-folyton menekülős-szerelmiszálas változatban. Aki nem láttam még, csak a 2002-es verziót annak melege ajánlom. Igaz látszik a korkülönbség a 2 változaton úgy vágások, mint tempo avagy beállítások tekintetében, de azért ez is izgi ám.
Mert ez itt az eredeti tv-s változat, még 1988-ból Richard Chamberlainnel és azzal a Jaclyn Smith-el aki 113-sor játszotta el a Charlie angyalai Kelly-jét.Ez a "mozi" tv-ben igazi csemegének számít ezért lesz 23:30-tól az M1-en :-(

 Persze a "rejtély" előtt is lesz látnivaló, mondjuk a „Dunán”, ahol két remeknek tűnő magyar dokumetumfilmet is leadnak. (Cérnaszálon és Maradék)






Akinek meg van HBO-ja az nézze meg a Syriana-t kizárólag eredeti nyelven, mert szerintem George Clooney egészen jó a körömletépős jelenetben.Trailer itt

3 komment

Címkék: trubadúrláda toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr57123675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolo tomasi 2007.07.23. 19:17:53

Ha már említést tettél a Vhs korszak egyik gyöngyszeméről,álljon itt a Misszing in Eksön egyik legnagyobb jelenete,Chuck Norris vs Patkány.
Megdöbbentően drámai:
www.youtube.com/watch?v=rHlSoTj69wg
süti beállítások módosítása