HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Jótékony zaj

2010.10.13. 14:46 rolo tomasi

Megjelent Neil Young új stúdió albuma  - sorrendben a 35.(!) -, a Le Noise . A legendás Daniel  Lanois zenei producer/direktor (Peter Gabriel,U2) keze közé került veterán gitárja abszolút hibátlanul recseg-ropog az új lemezen.

Le Noise szokatlanul reszelősen szól, mely a 64 éves maestro emelkedett, egyedi hangjának és Lanois csikorgós köreteinek elegyítéséből ered,ezen szikár hangzáshoz igazódik a találó cím is.

A zseniális életművel rendelkező zenész mindig is jó arc volt, lám-lám a Zene Világnapja (okt 1.) alkalmából fogta a gitárját és feljátszotta a az új anyagot a Le Noise-The Film project  keretein belül, majd közétette a neilyoungchannel csatornáján keresztül, hadd élvezzék kicsik és nagyok világszerte.

 

Nekem nagyon beütött a dolog,a Le Noise erőteljes,szúrós anyag.

Szólj hozzá!

Címkék: zene video koncert lemez rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr524578974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása