HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

2 hír...

2009.03.06. 10:00 toszi

Michael "gyerekbarát" Jackson újra színpadra áll. A történelmi bejelentés tegnap született. Jacko a "pop királya" Július 9-től, 10 alkalommal lép fel a londoni O2 arénában. A dolog pikantériája ráadásul annyi még, hogy az egyre csak fakuló mester ezzel a 10-es pakkal végleg szögre akasztja a mikrofon. Erre utal a "This is it" (Kb. annyit tesz: "Ennyi és kész") elnevezése is a shownak. Alábbi kisvideo a tegnapi tájékoztatón készült. Kicsit fura a "pali".


Kis kedvencünk a Kasabian zenekar a 2007-es kiváló "Empire" album után idén új albummal jelentkezik. A NME-ben megszellőztetettek szerint alapján az új, még 2008-ban, San Francisco-ban rögzített anyag a keresztségben a "West Rider Pauper Lunatic Asylum" címet kapta. Megjelenés 2009. június 8.


Szólj hozzá!

Címkék: zene michael jackson nyúz kasabian

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr44578539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása