HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Trailerpark-Award Run

2008.12.09. 22:41 rolo tomasi

Danny Boyle,
Oliver Stone,
Gus Van Sant,
Clint Eastwod,
Steven Soderbergh,
Darren Aronofsky,
Sam Mendes


Nem rossz gárda, igaz? Kezdődik az AWARD RUN,mindenki hajt az év eleji díjesőre,a gyártók és a forgalmazók mértani pontossággal időzítik a szobrozandó produkcióikat.

Hajrá!



Slumdog Millionare
Danny Boyle indiai szerelmesfilmje egy hétköznapi fiúról aki  TV kvízbeli sikerét a rendőröknek is kénytelen elmagyarázni.
Kedvenc direktorunk szívmelengető képsorai Sigur Ros-al megspékelve:

Trailer itt | imdb.com




W
Az elnökfilmek nagymestere újra formában! Oliver Stone kíméletlen, harsány és állítólag nagyon vicces búcsúja a távozó Bush elnöktől egész családjának és sleppjének kifigurázásával. Josh Brolin megdöbbentően hiteles, az eddig látott előzetesek alapján komoly munkának tűnik, ami már időszerű volt a  legutóbb WTC-vel leszerepelt rendezőtől...

Trailer ittA film hivatalos honlapja | Imdb.com



Gran Torino
Egy nyugállományba vonult rasszista katona összeköti a bajuszt egy ázsiai ganggel és az elfajuló onfliktus bemutatása mellett morális leckéket is kap a néző.  Eastwood ismét önmagát rendezi, na meg a kertvárosi suttyókat akik nem is sejtik, hogy a vénember Piszkos Harry stílusban osztja a népet.

Akár még műfaján túlmutató dráma is lehet belőle.

Trailer | A film hivatalos honlapja | Imdb.com



The Wrestler
Az innovatív és szokatlan  filmjeiről elhíresült Darren Arronofsky (Requiem egy álomért, A forrás) mainstreamnek tűnő drámát rendez egy kiöregedett pankrátorról akinek zord külseje ellenére a szíve aranyból van és igyekszik ráncba szedni félresiklott életét. Mickey Rourke oszkárszagú alakításáról cikkezik a nemzetközi sajtó és a világ egyik legjobb karakterszínésze végre méltó polcra kerülhet bár az ajánló alapján kissé nyálasra sikerült a körítés. Mindenesetre ilyen cipó fejet ritkán látni, és amint az kitűnik az öreg Mickey emelgette a vasakat a testreszabott szerep kapcsán.

Trailer | A film hivatalos honlapja | Imdb.com




Che
Soderbergh 2 részes mozija a forradalmár ikonról régóta beharangozott, nagy horderejű vállalkozás.  Régóta tudjuk,hogy Benicio Del'Toro erre a szerepre született és a rendező előélete is garancia arra hogy minden tinédzser megtudja végre ki az a szakállas figura  akinek arca ott virít mindegyikük pólóján. Várhatóan komoly "törilecke" lesz, elfogultságok és tárgyi ferdítések nélkül.

Trailer | Imdb.com

 


Revolutionary Road
Sam Mendes (Amerikai szépség, Jarhead) kedves kis feleségét (Kate Winslate) boronálta össze Leo Di Caprio-val teljesítve ezzel a Titanic rajongók régi álmát. A 60-as években játszódó fajsúlyos dráma egy hétköznapi párocskáról szól akik addig üldözik álmaikat míg végül teljesen egymás agyára mennek.

Trailer | A film hivatalos honlapja | Imdb.com

 


Milk
Már a mozikban Gus Van Sant filmje Harvey Milk-ről, aki az első állami hivatalba választott nyíltan meleg politikus volt a 70-es években. A történet megfilmesítésért kiáltott és Sean Penn szerepvállalása megfelelően hangsúlyozza  a drámai eseményekbe torkolló valós történetű mozi jelentőségét.
Emile Hirsch és James Franco asszisztálása mellett Josh Brolin is fontos szerepben tűnik fel a szebb napokat látott kultrendező filmjében.

Trailer | A film hivatalos honlapja | Imdb.com



JCVD
Ez nem poén, Jean Claude Van Damme önmagát alakítja ebben a hajmeresztő szatírában, ahol a leharcolt akcióhős pénztelenségéből és saját karrierjéből csinál egész estés viccet. A történet szerint a színész tartozásai és családi összetűzései miatt bíróság elé kerül majd szerencsétlen módon bankrablásba is keveredik.

Stallone a Rambo 4-el húzta ki magát a szarból, Zsánklód váratlanul szellemes és okos módon hallat újra magáról. Steven most már te jössz!

Trailer | A film hivatalos honlapja | Imdb.com

8 komment

Címkék: film kino rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr894578485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mari 2008.12.10. 20:11:33

Szép válogatás! A Che trailer nagyon hatásos,kirázott a hideg. Mickey Rourke-ról sem gondoltam volna, hogy talpra áll még. Találó a szerep. Az egyik kedvenc lecsúszott színészem, mindig vártam, Tarantino mikor szedi elő. De így sem rossz! Köszi mindet!

Ismeretlen_76970 2008.12.10. 20:16:37

Jó brigád. Boyle, Eastwood, Soderbergh feltétel nélkül, Aronofsky meg a reaktivált Rourke-al... ejj, nagy mókának néz ki. Stone nálam is a pincéből jön, de állítólag most jót dobott. Kivételesen elfogadnám, ha objektív karriertörténet helyett ledarálná W-t. A Chevel kapcsolatos tinédzsermegvilágosodási próféciád szerintem páros lábbal rúgja majd kanálisba a két etap fejenként két órája(!) - ez nyilván nem közönségfilm, a Jumperek kerülni fogják, de hát ki nem szarja le. Del Toro miatt nálam ez a legvártabb. Penn bármikor, Mendes ezzel már inkább nem. Van Damme meg... Atyaég, önirónia, szatíra?! Azt el is kell ám játszani. Teljesen reménytelen. :)

rolo 2008.12.10. 22:46:58

Nos, természetesen Jean Claude-ot csak mókából illesztettem ide ,de a kvalitásaitól függetlenül mi ez ha nem önirónia?Az egész film arról szól,hogy leégett lúzer.Ez nem tehetség kérdése,nézz csak rá plakátra:)

Ismeretlen_53952 2009.01.12. 10:35:03

Mondták az TV2-őn a hétvégén, hogy "Golden Globe ra jelölték Sean Penn-t a TEJ című filmben nyújtott alakításáért." Szerencsétlenek...

lobo 2009.01.12. 11:27:30

Há'most mé'? Van már nekünk egy Verne Gyulánk, most lesz egy Harvey Tejünk is.

Mari 2009.01.14. 18:41:26

Helo experts !A Felolvasó c. filmről tudtok valamit? Csak most, a GG átadót nézve szembesültem vele, hogy egyáltalán megfilmesítették. Valahogy eddig elkerülte a figyelmemet. A könyv nagyon-nagyon tetszett. Lesz-e nálunk a film és mikor ?

rolo 2009.01.14. 19:43:57

Stephen Daldry rendezte(Billy Elliot,Az órák ),Kate Winslet és Ralph Fiennes domborításával. Hazai prömier február 29. Könyvet meg kérném kőcsön!

Mari 2009.01.15. 08:51:41

Köszönöm az infot, kíváncsian várom! OK, könyv megy. Pi mellett az elmúlt évek nagy kedvence :)
süti beállítások módosítása