HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Tökmag

2008.01.07. 00:30 rolo tomasi

A Smashing Pumpkins  pár napja 4 számos EP-t dobott fel az iTunes-ra American Gothic címmel. A 2008-as turné előtt jó húzásnak tűnik felizgatni kicsit a kedélyeket a vegyes fogadtatású visszatérő lemez után.
A januári budapesti koncertre való melegítésként érdemes hangulatba hozni magunkat a vadiúj és igen kellemes dalokkal melyeket Corgan részben magának írogatott és nem kerültek fel a júliusi Zetigeist albumra (korábbi írásunk itt). Örömteli, hogy most mégis hallhatjuk őket (baromi jók), és a zenekar internetes oldaláról borítót is letölthettek hozzá ITT (nem valami szép).
Hamarosan  terjengősebben kifejtjük nézeteinket a zenekar életművéről - hátha így többen leszünk majd az Arénában:) - ám addig is a lejátszóban az új akusztikus anyag.

2 komment

Címkék: zene korong rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr184578309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gurkaserpa · www.newkidsontheblog.blog.hu 2008.01.14. 01:53:56

hálistennek elmarad

rolo tomasi 2008.01.15. 07:59:16

juj de negatív!nem kell ide Smesin, "csudajó" koncertek lesznek idén is itthon,"zajlik" a zenei élet,pulzál a szakma!
süti beállítások módosítása