HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

szépazidőszázevező

2007.10.05. 15:14 toszi

Bár az időjárás most éppen nem kedvez a tévézésnek és ez remélem egy darabig így is marad, azért lesz mit sasolni ezen a hétvégén is, hacsak nem éjszakai teljesítménytúrára adjuk a fejünket valamelyik vendéglátóipari egység pultját támasztva.


A pénteki nap estéje erősnek ígérkezik, mert lesz ma 2 olyan "mozi" is, ami kihagyhatatlan. Előttük persze meg kell, hogy emlékezzem a 2 nagy kedvencről: Miami helyszínelők az Rtl-en, míg a Viasat3-on Dexter, mely bár már a 6. résznél tart, még nem késő bekapcsolódni.


Az este 2 nagyágyúja pedig, egyrészt Wong Kar-Wai futurisztikus látomása a 2046-os szállodai szobáról  (21:15 Duna) és a szintén, ezen a számon nyilvántartott vonatról. Óriási film. Már csak méreteit tekintve is. Erre mondják, hogy ez bizony mozivászonra készült. A történet pedig a mester "Szerelemre hangolva" című melankolikus szerelmi történetének "folytatása". A főhős, Mr. Chow könyvet ír egy vonatról, amely 2046-ba repíti utasait. Hogy az utazás mennyire sikeres, senki nem tudja, mert még egyetlen ember sem tért vissza. Most azonban valaki visszatér. Ott járt 2046-ban, és úgy döntött, visszajön, hogy változtasson a múltján...


Almodóvar rajongók figyelem: Ma a mester egyik legnagyszerűbb alkotását vetítik az M2-őn. A "Rossz nevelés", mint minden Almodóvar film, ez is tabu témát feszeget:
homoszexualitás és a társadalom viszonya. Ez pedig a katolikus Spanyolországban nem kis vihart kavart a 70''-80''-s években. Tessék tévézni!

folyt. köv.

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr89187096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bubo 2007.10.06. 19:45:23

Szombat este pedig az M1 Dob+Basszus műsorban Quimby bemutatás lesz. HÁtha rajtam kívül is szereti még őket valaki.
süti beállítások módosítása