HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Álomalapítás

2007.08.20. 12:47 toszi

Azért egy bizonyos kor után az ember, ha becsukja a szemét meg tudja mondani egész biztos közelítéssel, hogy mi lesz az ünnepi tévéműsor. Ha "Karácsony" akkor tudni lehet, hogy valamelyik csatorna adni fogja Tarzan bármely jelentősebb kalandját Johnny Weissmüllerrel, illetve Christopher Reeve megmenti a világot, mint Superman.

1984 óta minden évben legalább egyszer ISTVÁN A KIRÁLY...idén sincsen ez másként, azzal megtűzdelve, hogy az M1 realityt csinált belőle "A TÁRSULAT" címmel. Nyilván semmivel sem lesz szánalmasabb, mint bármely Megasztár vagy Megatánc "anyag". (Fogadjunk, hogy az első részben benne lesznek azok a lúzerek, akik nem is tudnak énekelni...)

 

 

A sablonprogram része még a magyar rajzfilm: most Szaffi, valamint a nagyszabású történelmi tabló, idén Akli Miklós. A "kertévéken" meg Fekete Tulipán 1964-ből Alain Delonnal...

Megkerülhetetlen a tüzijáték, bár tavaly óta azzal is finoman kell bánni...lesz/van is időjárásjelentés 5 percenként...kíváncsi vagyok lesz-e végül is?

Aki pedig nem bírja tv nélkül a piromán félóra után sem, annak szomorú hírem van: (pedig átnyálaztam töviről-hegyire a műsorújságot) semmi, de semmi nem lesz... Na jó a becsület kedvéért: Rtl 23:35 A jó fiúk feketében járnak 78'-ból Chuck Norris főszereplésével.

Erről ennyit.

 

Szólj hozzá!

Címkék: trubadúrláda toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr10144348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása