HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

lakmuszpróba

2007.08.03. 14:56 toszi

Szólok előre, hogy akinek nincsen ma este jobb dolga az üljön le a tv elé és nézze meg minden idők egyik legjobb vígjátékát. Szóval lesz ma a tv2-n az Éjszakai rohanás. Ami nem csak Robert de Niro és Charles Grodin miatt nagyon jó, hanem a melléjük rendelt valamennyi  „mellékszereplő” miatt is. (Yaphet Kotto, Dennis Farina, Joe Pantoliano, John Ashton)
A story-t ha valaki netán nem ismerné:
Jack Walsh (de Niro), a chicagói fejvadász össze van bilincselve Jonathan Mardukas-szal (Charles Grodin), aki mint lelkiismeretes könyvelő 15 millió dollárt tulajdonított el egy a maffia kezében levő cégtől.
A könyvelő fejére 100.000 dolláros jutalmat írtak ki, s persze Walsh nem engedni, hogy bárki is elorozza tőle ezt az óriási összeget. Az út New Yorkból Los Angelesbe repülőn 5 nyugodt óra… lenne… ha nem botlanának folyamatos „akadályokba”.

TRAILER

Aki pedig sportra vágyik az nézheti a magyar pókfocit a Dunán, ahol ma este összecsap a Siófok és a Debrecen gárdája. De minek? Fontos, hogy a rangos találkozót a Lenny és Twiek szerint a világ  című esti mesével szakítják félbe… Na! Melyik lesz az izgibb?

Vaaagy… Sport Klub: 20:30 FeyenoordPorto… ami azért még Lenny és Twiek kalandjainál is jobban hangzik, dacára annak, hogy barátságos mérkőzésről van csak szó.


 

Rolo pedig ezt ajánlja: A hálószobában

3 komment

Címkék: trubadúrláda toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr52131513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

wegazzo · http://mdah.blog.hu/ 2007.08.04. 12:52:33

Ez tényleg frankó cucc:)
Már a szerepéőgárdah is magáért beszél...
azaz nem érted, vagy értetek...:)
Ajánlom figyelmedbe a "MAFIA" című alkotást is:P

rolo tomasi 2007.08.04. 16:40:14

Megbokrosodott a TV2(legalább is a kései műsorsáv)
Vasárnap 22.00-tól Török Ferenc Szezonja,aztán Kubrick Ragyogása.
Kis malac,kis malac....
www.youtube.com/watch?v=2TVooUHN7j4&mode=related&search=

rolo tomasi 2007.08.05. 09:23:38

Jövő vasárnap bocs!
süti beállítások módosítása