HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Színpadok háborúja -Logisztikai szempontú Sziget-ajánló (1.rész)

2011.08.01. 17:35 rolo tomasi

A végleges program ismeretében akkor következzen a SZIGET koncertajánlója,a helyenként egyidejűleg futó, súlyos műsorszámok szembeállításával.

 


 

 

Régebben karikáztuk az érdemleges fellépéseket,ám túl sokszor végeztük a Hilltopba kocsmai beszélgetéssé süllyesztve az értékes játékidőt, így nagyívű tervek már nincsenek. Azért idén is összevetjük mikor-hova mennénk, de mérget már nem vennék rá,hogy úgy is lesz. Az ÉLET mindig felülírja lányos képzelgéseinket.

Nézzük milyen komolyabb csörték lesznek idén:


1.nap. (Aug 10.Szerda)



 

 

Interpol (19.45,Nagyszínpad)  vs.  Empire of the Sun (19.30, Burn Party Arena)

 

E két világverő kompánia viszonylagos elismertségi csúcson -első alkalommal- érkezik Budapestre,a new-wave-s art rock nagymenők valószínűleg ütik az ausztrál elektronikusok fellépését, amit nagyban befolyásol a Party Arena fülledt-sátras visszatartó ereje.Sajnálatos,hogy a két auszi varázsló nem fért fel a Nagyszínpadra, pedig sajátos dramaturgiájuk nagy élményt sejtető fellépést ígér.



 

Mindeközben a latin mentalitásúak választhatják a 19.45-kor kezdő Ojos de Brujo a Világzenein,a tapasztalt rókák pedig a Motorhead-et 20.30-tól, a Metal Nagyszínpadon.


Pulp (21.30,Nagyszínpad) vs. Suicidal Tendencies (21.50, A38-Wan2 színpad)


 

 

Jarvis Cocker legendás zenekarát mostanság elcsípni kiváltságos lehetőség,a 90-es évek meghatározó brit geek-rockja tiszteletet parancsol,ám Mike Muir békebeli hard-core fogata sem kisebb istenség a megfelelő körökben. Aki eddig nem látta, menjen Pulpra,tétovázókat várja a WAN2 színpad.

 



23.30-tól nem kell sokat  agyalni, zakót kell ölteni és elhaladni Hurts-re nosztalgia diszkózni,0.45-től pedig az Open Civil Színpadra a Grand Mexican Warlock-ra csápolni!!

 


2.nap. (Aug 11. Csütörtök)



 

 

La Roux (16.00,Nagyszínpad)  vs. Xiu Xiu  (16.30,A38 színpad)

 

Fájdalmas egybeesés,a szintipop királynő Elly Jackson, az experimentális-indie elekrtonika ellenében.

A La Roux imdánivaló diszkója remélhetőleg a korai időpont ellenére is érvényesülni fog,de az  elszállós,avantgard Xiu Xiu sem az a matinésávos zene,..meglátjuk.

Buli vs.művészi élmény. Dillema, rögtön a nap elején…

 


 

 

Aki nem tud dönteni,az menjen EZ.Basic-re az MR2 Színpadhoz.


18.15-től Lajkó Félix és Palya Bea a Világzenein jó választásnak tűnik főleg ,a Lord vagy a Good Charlotte helyett.



 


Kasabian (19.45 ,Nagyszínpad) vs. Crystal Castles (20.10. A38 színpad)


A brit faszagyerekeket tavaly ”elfútta a szél”,van mit pótolni, a kanadai lo-fi elektronikában nyomuló duót pedig mostanra Európa ezen oldalán is illik ismerni, neadj isten szeretni is. Brit gitárrock partizás a elborult, minimál szinitis vadulás ellenében.

 


 


 

A vacillálóknak a kiherélt, de még működő metál szentség, a Judas Priest nyújthat alternatívát  20.30-tól, a Metál színpadon.

 


 

 


Chemical Brothers (21.30,Nagyszínpad) vs. Gotan Project ( 21.30, Világzenei)

A nap harmadik párbaja: a heredurrantó,savas big-beat, és az elektromos tangó viadala,a testvérekben máig bízó party-állatok,és az ízléses,latinos easy-listening híveinek csatája.

 



Folyt.köv.

Szólj hozzá!

Címkék: zene live koncert sziget rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr264579132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása