HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Szombattól Tour de France!

2011.07.01. 11:55 toszi

Nyilván sok mindenkit hidegen hagy, de elmenni mellette szótlanul vétek lenne:


Július 2-án, azaz holnap veszi kezdetét a 98. francia kerékpáros körverseny, a Tour de France. A 21 szakaszból álló idei verseny Vendeé-ből indul, hogy aztán július 24-én, közel 3500 km megtétele után "szokás szerint" a Champs-Elysées - re érkezzen be a mezőny.

 

 

Esélyt latolgassanak a szakblogok/szaklapok, magam csak élvezettel figyelem majd az Eurosport napi közvetítését, amit szerintem nem csak a viadal, de a francia táj gyönyörűsége és Sipos János no meg Knézy Jenő színvonalas -olykor kimondottan vicces- kommentálása miatt is érdemes lesz nézni.


Hajrá!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr664579110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_174586 2011.07.02. 07:17:51

Ez volt az egyik stabil program, amit a nagymamám mindig nézett, a sok szép táj miatt. (A másik John Wayne volt, a jugó adókon.) Kiskoromban egyiket sem értettem. :)
süti beállítások módosítása