HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Trubadúrláda

2011.05.27. 17:39 rolo tomasi

Íme egy gyors,felnőtt tartalmú TV-és ajánló a gyermeknapi hétvégére:

 


http://thecia.com.au/reviews/c/images/candy-poster-0.jpgIndítsunk egy ausztrál kokszos drámával,mely talán Arronofsky idevágó darabjához hasonlítható. A Candy ugyan pár grammal könyedebb darab,de a drogfüggő auszi szerelmespár története sem éppen habkönnyű mese,viszont Heath Ledger, Abbie Cornish és Geoffrey Rush igazán remek gárdának bizonyul. Az érfelvágós kategória ellenére,az ügyesen becsempészett humor fogyaszthatóvá teszi filmet. (Péntek,22,55 Viasat3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A franciás  darabok kedvelői minőségi ellátásban részesülhetnek a Filmmúzeum jóvoltából, A kaktusz virága ’69-es változatában Walter Matthau,Ingrid Bergmann és Goldie Hawn bolondozik Gene Saks rendezésében,a mai napig vállalható,szórakoztató módon.(Szombat,17.25,Filmmúzeum).



 

 

 

http://www.tferi.hu/stafeta/oneflew.jpg

Estére domborít az M1,a filmtörténet egyik legerősebb mozija kerül a képernyőre,a felejthetetlen Száll a kakukk fészkére,mely egyben Milos Forman és Jack Nicholson legjobb filmje. Örökérvényű gonosznak ott van Louise Fletcher,akinek alakítását női fronton azóta sem sikerült megközelítenie senkinek.Kihagyhatatlan!(Szombat,M1,21.05.)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vasárnapra pedig a Duna tv rukkol elő egy kötelező körrel,Robert Rodriguez satírozott klasszikusát,a Sin City-t húzhatja be az a néhány eltévelyedett embertársunk,akik még nem mártóztak meg Frank Miller képregényvilágának mozgó képes remekművében.(Vasárnap,Duna Televízió, 22.15.)



1 komment

Címkék: ajánló tv film mozi kino rolo trubadurlada

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr264579095

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_174586 2011.05.29. 06:38:29

Kösz az ajánlót, erre jó a tv, ilyeneket valahogy ritkán vesz le az ember a polcról, hogy este mozizzon egy jót. Megnéztem a Száll a kakukk-ot, és még mindig az a kedvenc részem, amikor McMurphy szorongatja Ratched nővér nyakát. Tarthatna kicsit tovább is.:)
süti beállítások módosítása