HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Elindult a S.O.A.D. turné

2011.05.23. 16:20 rolo tomasi

A sérelmeket, anyagi vitákat félretett, időlegesen újraalakult  System of a Down turnéja május elején kezdetét vette.

 


 

Az Észak-amerikai kötelező körök után nyáron Európába jön az alter-metál színtér legeredetibb,mára legendává emelkedett formációja. A nyár folyamán főleg olasz,francia,német és brit fesztiválokon fordulnak majd meg,a keleti régió továbbra is tabu. Így természetesen Magyarországra sem jönnek,de a határtól pár kilométerre elcsíphetőek lesznek, június 13.-án a Novarock fesztiválon hedlájnerkednek majd Ausztriában.


http://www.allmetalfest.com/wp-content/uploads/2010/12/nova-rock-2011-lineup-480x676.jpgAz alkalmi turné (új  lemezről szó sincs) a Rock in Rio fesztiválon zárul Braziliában,ahol az utolsó napon lépnek majd fel Axl Rose haknizenekarával karöltve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nézzük meg alant, hogyan kezdődik manapság egy SOAD koncert,és azt hogyan áll sörért sorba a fegyelmezett kanadai ifjúság (koncert 7.20-nál kezdődik):

 


 

 

1 komment

Címkék: mti zene live koncert

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr284579091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hugi 2011.05.23. 17:09:51

milyen jó gyerek a fehér ingben ,sima farmer és fekete cipő- nagyon disztingvált
süti beállítások módosítása