HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Zenés kisfilmek hétvégére

2011.02.18. 20:55 rolo tomasi

Zsinórban jelennek meg korunk jelentős előadóinak új lemezei, kotorásszunk kicsit a házuk táján.

Gyors és szűkszavú bejelentést követően szombattól 9 dolcsiért pecálható az új Radiohead album, a The  King of Limbs. Kézzelfogahtó formában május 9.-én lehet majd megvásárolni. Befutott az első klip is, melyben  Thom Yorke bemutatja hogyan kell táncolni Radiohead-re. Íme:

 

 

 

Jó,nem?

 

P.J.Harvey Angliát próbálja felrázni új albumával, melynek  első single-je már klipet is kapott. A lemez egyébként felettébb erősre sikeredett, hamarosan beszámolunk ezzel kapcsolatos élményeinkről:

 

 

Korábban már az album egy másik dala is kapott képes installációt, azt is imádjuk. Íme:

 

 

 

Jamie Hince és Alison Mosshart ,azaz a The Kills,  márciusban jelenteti meg új lemezét Blood Presure címmel. A középmezőnyből albumról - albumra emelkedő formáció Satelite című szerzeménye húzos anyagot sejtet.

 

 

 

Hatásos hazai underground válogatott formálódott a Blind Myself-Subscribe-My Small Comunity-Shell Beach tengelyen. A Grand Mexican Warlock néven futó szupergrupp egy lemezzel is kijött, Aeons címmel. Az első dalt hallgatva az influenciák egyértelműek, a szint abszolút nemzetközi.

 

 

1 komment

Címkék: mti zene nyúz korong rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr104579042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csíbor 2011.02.19. 20:22:02

Nagyon kedvemre való kis összeállítás.
süti beállítások módosítása