HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Perzsa macskák a Gödörben

2010.04.12. 17:54 rolo tomasi

Izgalmas zenei programra hívnám fel a nagyérdemű figyelmét,az ilyen események miatt szeretjük mi annyira a Gödör Klubbot.

Körítés:

Zajlik a Titanic filmfesztivál, ahová nekem soha nem sikerül eljutni, pedig mindig szeretnék. Ráadásul idén komoly a zenei filmes szekció is, Blur és White Stripes dokufilmmel a menüben.De a lényeg! A” zene mindenkinek” szekció egyik különleges darabja ,a Perzsa Macskák c. mozi,mely a teheráni underground zenei forradalmat bemutató fikciós áldokumentumfilm,főhősei az Ahmedinezsád rezsim által betiltott ,Irán szerte üldözött és nem kívánatos rock és popzenét művelik a perzsa főváros illegális pinceklubjaiban.

Az igazi poén az,hogy a filmben szereplő zenekar, a Take It Easy Hospital, jelenleg épp első nemzetközi turnéját bonyolítja,és a hazájukban súlyos börtönbüntetés terhe mellett zenélő ,tiltott indie-rock zenekar ,egy londoni és egy new york-i fellépés közé- a filmfesztivál kapcsán- beillesztette Budapestet is,április 13.-án,kedden lépnek fel a Gödörben.


Aki teheti hát áramoljon el holnap a Gödörbe,és nézze meg Negar és Ashkan perzsa rockn’roll formációját,nem mindennapi bulinak igérkezik.

A Take it Esy Hospital előzenekara a hazai Biorobot lesz Bérczesi Róberttel.

A beugró baráti,egy 1000-es.

Szólj hozzá!

Címkék: zene live nyúz rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr34578834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása