HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Szigetelőanyag Vol 2.

2009.08.07. 08:28 rolo tomasi

Szombat:

A programot böngészve megállapíthatjuk hogy a szombati nap erősen a Nagyszínpad felé lejt.

Felhozó italozáshoz abszolút megfelel a budapesti Óriás zenekar MR2-es koncertje 4 órai kezdettel.


Jó apámmal lemezüket hallgatva festettük a gyerekszobát,most legalább két füllel is befogadhatjuk az idén komolyabb publicitást kapó gitárpop triót.

A Nagyszínpados etap fél 5-től indul, rögtön az Editors-al, akiket már 2-szer is láttunk európai kalandozásaink során, elsőre elájultunk másodjára már nem annyira. A The Back Room album viszont még mindig nagy kedvenc, Tom Smith frontember manírjait pedig valamiért különösen kedvelem. Saját kategóriájukban ott loholnak közvetlenül az Interpol mögött, szombat délután ott a helyünk a közelben.


A Happy Mondays nyomdokain közlekedő Klaxons dance rock-ja állítólag nagyon működik élőben. Viháncolós, sci-fi diszkós koncerte számíthatunk ahol a megjelenő új lemezét is promotálja a zenekar, remélhetőleg a maga öntörvényű, űrbéli energiáktól fűtött módján.


Sok idő nem lesz pepecselni, tankolunk ás jöhet a Manic Street Preachers, hogy meglegyen a napi legenda adag.
Igazi nehézsúllyal van dolgunk, 20 éve karistolnak a brit élvonalban, májusban volt új lemez is, be is fogadtam, a Journal for Plague Lovers kifejezetten kellemesnek bizonyult. A munkásosztály védelmében rendszeresen felsíró walesi formáció viharos és termékeny pályát tudhat maga mögött, többek között biztos lesz a Motorcycle Emptiness, A Design for Life, The Everlasting és az If You Tolerate This...


Ha csak rutinból lenyomnak egy best of csokrot már jól járunk,nagyon mellényúlni ez esetben nem lehet.
Gyors smink igazítás és újra dolog lesz, fél 10-től Placebo.
Olyan dolog ez mint amikor a TV éjfélkor lenyomja M. Kassowitz Gyűlölet c. filmjét, amit fejből ismerünk, de persze megnézzük ,még ha kicsit unjuk is már a banánt.
B. Molko kiváló dalszerző és egyértelműen tehetséges énekes, az új dobos állítólag feldobta a hangulatot, ennek ellenére a friss lemez igen gyengére sikerült.

Persze a Placebo-nak van egy IFA-ra való slágere, így a tartalmas szórakozás garantált,reméljük a fiúk-lányok tényleg annyira harapnak mint ahogy azt nyilatkozgatják és javítanak a legutóbbi szigetes formán.
Magam részéről azt szeretném hallani hogy,Black-Eyed+Pure Morning+Without you I'm Nothing.

Zárásként valószínüleg a Kistehénnel vezetünk le (WAN2) és nekem nagyjából itt véget is ér a 2009-es Sziget Fesztivál.

Az "Amit nem hagynék ki a hetijegyesek helyében" rovat az alábbiakban található:

Tricky, Squarepusher, The Ting Tings, Haydamaky, Primal Scream, Maximo Park, Faith No More, Csík, Woven Hand, N&SK, Isten Háta Mögött, Kiscsillag, The Carbonfools, Barabás Lőrinc Eklektric, Brains...

Kellemes mókázást mindenkinek!

1 komment

Címkék: rolo sziget fesztivál 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr514578689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

cornell 2009.08.10. 11:06:34

Szombaton érkezeM!! Ebbe a fórumba szagoljatok bele...igazi magyar vircsaft! http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2009/08/10/gerendai_szerint_bizonytalan_a_sziget_profitja/
süti beállítások módosítása