HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

2 nap a Szigeten (Péntek)

2009.08.06. 21:59 toszi

Mondanám, hogy "NA DE MELYIK KETTŐ"?

Pedig az idei programot böngészve a péntek-szombat kombóval nem illik kérkedni, hisz a műsor 2009 ben is annyira erős, mint a kellően bepaprikázott bajai halászlé.

Böcsülettel kinyomtattam a programot, magamhoz vettem a cég frissen beszerzett neonsárga kiemelőjét, youtube.com betöltve...figyelem, három, kettő, íme az első napom:

Pénteken meló után gyors átvedlés valami lazába (nálunk pénteken sincs "jeans day"), tövig nyom a gáz, mert Budaörstől a a Hajógyári-sziget igen messze, parkolni lehetelen, vagy csak a tilosban mint előző évben (-5000) aztán vágta befelé, mert 18:00 kor odaken a Primal Scream ami ugye" must see" kategória. Ha már bent akkor lehet vegyülni, sört vételezni, haverokat feltűzni a térképre és hömpölyögni a tömeggel. Feltérképezni a rég nem látott sátrakat, kocsmákat, sütödéket és kifőzdéket, Welcome to Sziget 2009 vizelés a toi toi bűzben. Megérkeztünk, jóestét kívánok!

Nagy a dilemma: Az Anima Sound Systemet 1000 éve nem láttam, a Pendulum meg itt zakatol a fülemen miközben körmölök, nehéz lesz választani. Aztán Prodigy, akik felett sokak szerint eljárt az idő, de ebben én kérem szépen nem hiszek. Az 1997-es tizedház előtt tartott BS koncert olyan eneergikusra sikeredett, hogy idén is számthat rám Liam Gallagher sógorának bandája.

Amit meg kell pénteken még oldani: Kb. 1 időben a Primal Screammel a szentendrei Brains az MR2 szinpadán és Csíkék a Világzenein. Majd a Kiscsillag és vele időben szinte párhuzamosan  Amadou és Mariam fellépése hasonló topológia elrendezésben. Lesz megint rohanás, bóklásás, botorkálás...de sebaj, ki van fizetve, senki el nem veheti.

Szombatról később, most jöjjön egy kis játék! Akinek van kedve nyomjon egy gombot.

Köszönöm a figyelmet!

2 komment

Címkék: toszi sziget fesztivál 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr284578688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ismeretlen_72212 2009.08.07. 15:02:56

a hétfőt, v. keddet h válasszam, hö;)?

Ismeretlen_53952 2009.08.07. 15:22:58

jóvanna...;)
süti beállítások módosítása