HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Ez a Divat...

2009.03.23. 15:22 toszi

Lazán kapcsolódó előzmény:

Többször b@sztattam már a haverokat/kollégákat, hogy ha rock sztárok lennének egyszer, fontos lenne-e számukra, hogy milyen cipő van a lábukon a szinpadon? Mondjuk egy teltházas Wembley?

***

Naná, hogy megint az Oasis-ről jutott valami eszembe.

Történt pediglen, hogy a napokban jelentette be Liam Gallager, miszerint Pretty Green néven saját férfi ruha kollekciót dob piacra. Cipő, gatya, zokni, nadrág, ing...kalap...



Aki vette a fáradtságot a fenti video abszolválására az kb. 3 dologgal lehetett "gazdagabb":

1. a háttérbe fasza zene szól
2. Liam Gallagher az egész felhajtást nem is pénzért csinálja (ami mondjuk ölég nehezen hihető, de neki legyen igaza...)
3. A mesternek NB1-es a pajesza

Merthogy a ruhákról sok mindent nem lehet még megtudni, leszámítva, hogy végre olyan cuccok kerülnek a piacra amiket a "bajnok" is képes hordani. Akinek meg nem tetszik, nos annak nem tetszik. Minden irónian nélkül jegyzem meg ezen a ponton, hogy a ruhaiparnak és kereskedelemnek azért komoly szegmense foglalkozik az indie divattal. Nem kell tudornak lenni ehhez, elég a gugli.

Természetesen hajlamos vagyok magam is csatlakozni egy kígyózó sorhoz egy-egy koncerten a remekbe szabott feliratos pólóért, amihez persze a szitanyomat feliratán kívül nyilván a zenekaroknak/előadóknak semmi köze, mégis tekeregnak a sorok...ha pedig, ismerték fel a szakemberek, olyan boltba léphet az emberfia ahol kis/nagy kedvencei maguk a "tervezők" akkor bizony a jólcsengő nevek már egészen másfajta vastagságú pénztárcák/hitelkártyák hadát nyithatják meg, amire bizony már lehet alapozni, függetlenül attól, hogy egészen biztos: ezek a ruhák sem a Buckingham Palota házi beszállítójánál készülnek.

Summa summarum: nincs ebben semmi rossz. Kereslet/kínálat egymásra talál és kész.

Én persze nem vagyok divatszakértő szóval sem bírálni, sem véleményezni nem tudom és nem is kívánom a "termékeket", egyszerűen végeztem egy kis gyűjtés: a zene és filmipar hírességei mit tudnak saját ruhamárka fronton.

A teljesség igénye nélkül, mert a sor végtelen -nem is vagy igazán híres, ha nincs saját márkaneved-, íme néhány a felhozatalból:



Sean P. Diddy Combs
- Sean John


Sean "Jay Z" Carter - RocaWear


Gwen Stefani - L.A.M.B ("Love, Angel, Music, Baby")

Beyonce Knowles - House of Deréon

Paul David Hewson aka "Bono" - Rogan NYC

Curtis James Jackson III. aka 50 cent - G-Unit Clothing


Marshall Bruce Mather III. aka Eminen - SHADYltd.

Matthew McConaughey - J. K. Livin


Todd James Smith aka L.L. Cool J.- Todd Smith NY

Szólj hozzá!

Címkék: celeb divat toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr104578543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása