HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Szombattól GYEREK SZIGET

2008.05.30. 20:41 toszi


Kicsit félve tapogatom a klaviatúrát, de ha belekezdtem, hát nem hagyom abba, mert biztos vannak még olyanok, mint mi: 2 felnőtt+2 gyerek, szombat reggel a nagy kérdéssel: ÉS MA MIT CSINÁLJUNK?


Mivel arra akár mérget is vennék, hogy nincs az a megátalkodott 10 éven aluli, aki az ORIASI-t olvasgatja (az enyéim 2 és 4 évesek, olvasni még odébb van) üres pillanataiban, így ez a felhívás nem Nekik, hanem az internetet böngésző szülőknek készült.

Meg is van a program hétvégére

Ugyan a sziget.hu jobb oldalán lehet kattintani a Sziget fesztiválra, aztán alatta a Volt-ra, majd következik a Balaton Sound… aztán nyilván mindenki ugrat egyet vagy csak simán elevez izgalmasabb vizekre. Pedig ha hiszitek, ha nem MÁR néhány óra van hátra a Gyerek Szigetig!

Vagyis holnaptól, egészen július 6-ig minden szombaton és vasárnap a kicsiké a Hajógyári-sziget.

És akár tetszik, akár nem ez is fesztivál, csak picit másképp, de mindenképpen ugyanott és még csak azt sem lehet mondani, hogy egészen másoknak, mert nem mond igazat az, aki nem látott még a „nagy” Szigeten babakocsit toló szülőket? …itt meg szinte csak olyan lesz. (Mi is visszük a járgányt.)

Viszont minden ingyenes. Na jó, a Vidámpark és a pólófestés nem, de kit érdekel mindez, ha személyes találkozhatunk Dörmögő Dömötörrel, vagy ugrálhatunk az Alma zenekarra.

Alább a Nagyszínpad programja, húzónevekkel a teljesség igénye nélkül, a többiről pedig legjobb már ott a helyszínen tájékozódni. Vattacukrot enni pedig kötelező!


Június 01. 16:00 Halász Judit koncertje
Június 07. 16:00 Gryllus Vilmos: Biciklizős dalok
Június 08. 16:00 Makám zenekar koncertje
Június 15. 16:00 Kolompos zenekar koncertje
Június 22. 16:00 Szalóki Ági: Cipity Lőrinc gyerek koncertje
Június 29. 15:00 Kaláka együttes koncert
Július 05. 16:00 Alma koncert

1 komment

Címkék: koncert toszi fesztival 2008

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr84578394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mari 2008.05.31. 07:39:50

Köszönet a gyerekes szülők nevében! Szintén 2 van, de mivel az egyik mindössze 3 hónapos, még nem bulizik, csak figyel. HJ lányom nagy kedvence, főleg az Almaszósz . Sajnos ezt most kihagyjuk,júliusban járunk legközelebb a fővárosban.( Hadd kontárkodjam,vidéki programnak ajánlom a pécsi állatkertet,terráriumot. Meglepően igényes.Kellemes szombati program, gyereknapra megvolt:)
süti beállítások módosítása