HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Szivárogtatunk - Neten 3 új Oasis dal

2008.05.07. 11:47 toszi

 

Annyira friss a hír, hogy ez aztán valóban még meleg.

Történt ugyanis, hogy a tegnapi napon hála a lelkes rajongóknak, vagy az élelmes menedzsmentnek egészen "véletlenül" (sicc!) 3 új, megjelenésre váró dal jelent meg az Oasis-től a különböző fórumokon. Aztán felkerültek a Youtube-ra, Myspace-re és a folyamat mostanra megállíthatatlannak látszik. A NME szerint persze a "hivatal" azonnal intézkedett és a hozzáférések szép lassan elérhetetlenekké válnak ;)

Az " I Wanna Live A Dream (In My Record Machine)" a "Nothin' On Me" és a 'Stop the Clocks' alább nálunk is meghallgatható. Ki-ki döntse el maga, tetszik? avagy sem?

 

Az alábbi dalok elvileg csak demo verziók, szóval csak finoman értékelni...

 

" I Wanna Live A Dream (In My Record Machine)"

"Nothin' On Me"

"Stop the Clocks"

3 komment

Címkék: mti zene toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr774578380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobo 2008.05.07. 16:39:47

Sorrendben: nem tetszik, tetszik, nem tetszik. remélem nem ilyen arányban lesz a nyafogás a lemezen :) Ma volt délelőtt a VH1-on britpop top10. Rendkívüli zenei műveltségemmel az elején megtippeltem az első négyet: verve szimfónia, pulp diszkó2000, blur parkélet és oázis csodafal. A sorrend stimmelt, csak az első nem ez, hanem a vatever volt. bár az igazat megvallva a pulptól is a másik számukra tippeltem. nem semmi mi? L.

zsenya · oriasi.freeblog.hu 2008.05.07. 16:50:47

ok akkor tetszik-tetszik-nemtetszik. Bár ez alapján inkább tenyérjóslás:)

Ismeretlen_53952 2008.05.07. 16:56:20

Na akkor én is: tetszik tetszik nem tetszik...de ez utóbbinak (Stop the clocks) a vége azért odatesz
süti beállítások módosítása