HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Celebrity Deathmatch

2008.04.22. 22:36 rolo tomasi

A pop hercegét fenéken billenteni parasztság, de vitán felül masszív poén. A 96-os Brit-Awards-on Jarvis Cocker élt is a lehetőséggel és rüszttel köszönt be - az addigra már évek óta idegroncs - Jacko-nak. Így a valamikori csodagyerek újabb vaskos köteg zöldhasúval volt kénytelen dotálni pszichiátereit. Évekkel később aztán a Pulp-vezér bocsánatot kért a kirohanásért és a dolog ezzel el is lett sikálva.

Jarvies vs. Jacko 

A pop-rock élet sztárjai, azaz ép eléggé híres köcsögjei azonban néha puszta ököllel próbálnak elégtételt venni valós/valótlan sérelmeikért. Szóval van mit mazsolázni a közelmúlt történéseiből még akkor is, ha a "puszta ököl" kategóriából csont nélkül zúgnak ki a Hip-Hop élet western-romantikát idéző pisztolypárbajai, uzis leszámolásai..
A fent említett Michael Jackson-Jarvis Cocker konfliktust  hiba lenne párharcként definiálni. Igaz ugyan hogy az  erőviszonyok és a súlycsoport közel azonos, de egy sunyi picsánrúgás általában mellőz minden fajta fair play-t.

Axl Rose Vs Tommy Hillfiger:
A balhé Rosario Dawson születésnapi partiján robbant ki. A zenész véletlenül meglökte Hillfiger csajának italát, mire a kapatos divattervező hevenyészett karatemozdulatot imitálva próbált revánsot venni a meg sem történtekért.

Divat a bunyó

Látatlanban tuti Axl Rose-ra teszek a tippmixen, de a divattervező és egy valaha jobb napokat látott haknirokker csatározása szánalmas bazári kakasviadallá alacsonyult...

Kid Rock Vs Tommy Lee:
A tavalyi MTV-gála színfalai között lezajlott vita pinairígység tárgykörben, lyuksógorok között zajlott. Ez a szájkarate is hajszál híján mellőzte a valódi tettegességet, mivel Kid csak a  "szét!" vezényszó elhangzása után vitt be értékelhető találatot.

A felek az ütés apropójával

De élek gyanúperrel, hogy az egész cirkusz egy jól megrendezett műbalhé volt, mely a közvélemény számára is csak erősített a két zenész fröccsöntött lényén. Meg persze jó ingyenreklám volt az akkoriban friss lemezzel előrukkoló Kid Rock-nak.

Megy a bal...

Brent Hinds Vs Shavo Odadjian:
A fenti eset is remekül példázza hogy egy MTV- Awards mindig ideális táptalaj némi  celeb-pofoszkodáshoz. Ezúttal azonban végre-valahára nem bohócok, hanem hiteles Metál arcok mentek ölre. A Mastodon stílszerűen Cro magnon-i fizimiskájú  gitárosa egy Vegasi hotel előtt mérte össze erejét a System Of A Down cingár basszerosával.

metál arcok

A seggrészegen kötözködő Hinds számára azonban az ígéretesnek tűnő adok-kapokból csak a kapok, azaz monokli, törött orr és agyi vérrög jutott! Tanulság: ne kötözködj - ördögi külsejében szinte csak a patákat nélkülöző - örménnyel, pláne ha - egy bizonyos William Hudson személyében -  még segítőtársa is akad..

Iggy Pop Vs Kosheen:
A 2002-es Sziget fesztiválon, a zenészek számára elkerített rész pillanatok alatt homokozóvá degradálódott, mikor a Kosheen ittas gitárosának pillepalackos attakjára Iggy egyik zenésze sallerral válaszolt.

Hopp egy pofon...

A csetepaténak egy In Kal-különítmény vetett véget, de csak átmenetileg, mert a pórul járt brit vérgőzös óvodásként beletört egy kulcsot az Iggy-ék számára fenntartott konténer zárjába. Az igazán stílszerű zárszó persze az lett volna ha Gerendai az ismert - partizánok Vs Németek Vs erdész - vicc mintájára mindenkit hazazavar a répába. Az igazsághoz tartozik, hogy Iggy Pop  dackorszákat maga mögött hagyva kimaradt  az esetből.


A zenészekre/színészekre irányuló  virtuális vérszomj kielégítésére persze ott van a jól bevált Celebrity Deathmatch, melynek PS verziójában csak igazán szabad a vásár.

Hetfield vs. Durst

De attól még értelemszerűen adódhat a Fight Club kifacsart költői kérdése:

Te kiket látnál szívesen a szorítóban?

Szólj hozzá!

Címkék: tv játék sport zsenya

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr874578370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása