HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Kész is van! (Guns N' Roses - Chinese Democracy)

2008.04.11. 19:00 toszi

Nem akarok tényleg elkiabálni semmit, de azt olvasom a NME-ben, hogy a Geffen kiadó megerősítette: Axl Rose végre leadta az új anyagot, így most már csak a piszkos anyagiak és a jogdíjak egyeztetése van hátra, aztán már kapható is a "Chinese Democracy"

Persze a közel 13 éve készülő anyag idei megjelenésre még nem innék rovarirtót netán csónak lakkot...

Axl vs. Tommy

Talán a fenti 13 éven át ívelő pepecs munkára bazírozva jelent meg néhány hete az a marketing fogásnak is beillő hír, miszerint a felénk kevésbé ismert, "moslék/tutti frutti" ízre emlékeztető Dr. Pepper üdítő italt gyártó cég minden egyes amerikainak egy doboz üdítő ajánlott fel (kivéve Slash-t és Buckethead-et), ha még ebben az esztendőben kijön az anyag.

Szintén friss hírnek számít, hogy a zenekar a hivatalos honlapján tette közzé, miszerint mostantól a Guns ügyeit az "Azoff Music Management Group" intézi. (Aki emlékszik még a New Kids on the Block zenekarra annak mondom, hogy a naaagy visszatérő albumukat is Azoff-ék adják majd ki...má izgulok nagyon)

Summa summarum a Guns N' Roses él és virul...lemez hamarosan...most már nem kell sokat várni...

A fenti videón meg kafa Elton "a keselyű" John haja...

4 komment

Címkék: zene lemez korong toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr904578365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rolo 2008.04.12. 14:19:36

na ha mázlink van még a Szigeten is lesznek:)

gurkaserpa · www.newkidsontheblog.blog.hu 2008.04.12. 17:23:07

,,a Guns N' Roses él és virul" gratulálok, jár a faszkorbács

rolo 2008.04.12. 18:50:41

toszi viccel ám:)

zsenya · oriasi.freeblog.hu 2008.04.12. 19:40:46

A "Gázrózsa" a Chinese Democracy-val az olimpia ingyen-marketingjére gyúrt és ezért várt tizenvalahány évet. Remélem Axel is fut majd a lángal..
süti beállítások módosítása