HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

LENNY KRAVITZ - It Is Time For A Love Revolution (Óriási rádióban)

2008.02.07. 20:57 rolo tomasi

Lenny Kravitz van olyan egoista pasas, hogy hetvenévesen is saját portréval fogja árulni a lemezeit. Tetszik vagy sem, ez már az Aradszky, Ramazotti, Gott nevével fémjelzett - tánczenei - kategória. Gondoljunk csak a műfaj legendás - búcsúban lőtt - artworkjeire. Azért a helyzet az ő esetében nem ennyire lesújtó, és Lennynek kollektív bűnösségben való részességért sem kell bíróság előtt felelnie.. ..illetve lófaszt!

A Baptism piros trutymóban ülő, vasalthajú prince-klónja már önmagában a vádirat.

Most ez mind másodlagos és szemétség lenne elhallgatni, hogy pár találat összejött neki. De mivel dominál a középszer, így az ajánlott tétel, a Bestof per háztartás. Ami szívfájdalom nélkül redukálható tíz számra és lehet reménykedni, hogy újabb tizenvalahány év elteltével felduzzad egy masszív huszasra.
Most épp négy év telt el az előző eresztés óta. Lehetne azon agyalni, vajon hol tart zeneileg. De tök fölösleges. Eszed vagy sem, lassan húsz éve ugyanazt a rockból, funkyból, soulból kikevert főzetet kapod. Ott ahol árubeszerző, szakács, főpincér ugyanaz. A kérdés mindig csak az, hogy végre összejön-e neki egy egyenletes színvonalú anyag, vagy közösen őszülünk meg az Are you gonna go my way-re.
Nem ámítom magam, ha az It Is Time for a Love Revolution tizennégyből ötször betalál, pacsizunk.

Nem szép ember, de gavallér


A nyitány feszes és mindenképpen bíztató. A Bring It On pedig egy nem túl bonyolult, de annál dögösebb riffel operál, ami csutka hangerőn meglepően jól teljesít. Mondanám ,hogy lassan "üzemi hőmérséklet", de a Good Morning-ban csúnyán leragad a veszkó. A Love Love Love még egy korrekt Turbófunky, ahol a kiállásoknál végre a dob meg a cin is rendesen odabasz. De! A harmadik lassúnál kapcsolok, hogy Lennyvel én érzelmileg a büdös életbe' nem kerülök azonos hullámhosszra, és folyamatosan elbeszélünk egymás mellett. Még mindíg sok a resztli és ez a fószer csak önmagával szeret lassúzni.

I'll be Waiting

Na jó, mert a Dancing Till Down diszkóját birom, és a Will You Merry Me-re még James Brown is kirúgná a koporsó oldalát: Pacsi, de a blokkot megtartottam...

Kapcsolódó linkek:

Lenny Kravitz a Myspace.com-on

Lenny Kravitz honlapja

8 komment

Címkék: kritika lemez korong zsenya

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr564578331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsenya · oriasi.freeblog.hu 2008.02.08. 07:09:23

Toszinak köszönet a T4 próbafelvételén készült szép fotóért:).

lobo 2008.02.08. 07:45:28

Erről a "nem szép ember, de..." képaláírásról azért kérdezz meg nőneműeket is, a csajom véleménye LK-ról (persze a kellő dekódolás után), hogy ha 3 centivel magasabb lenne, én mehetnék a levesbe...

Mari 2008.02.08. 10:03:33

Igen, nálam pl. LK már egy ideje csak amiatt érdekes, mert jól néz ki.De ez meg nem elég. Zeneileg nekem uncsi...Asszem ez kb. egybevág Zsenya ítéletével.

Ismeretlen_53952 2008.02.08. 12:22:13

A csóka ezen a képen tiszta Boney M...

bubo 2008.02.08. 16:36:06

én egyszer álmomban már voltam a felesége, pedig nekem nem is szép ember!

z · oriasi.freeblog.hu 2008.02.08. 20:31:43

A képaláírás Toszi érdeme :). Szerintem szép ember @)

Ismeretlen_53952 2008.02.08. 21:05:38

Na jó, meggyőztetek...szép ember. Nyilván órákat áll otthon a tükör előtt és gyönyörködik magában. Szép vagyok! I'm beautiful...

toszi · http://oriasi.freeblog.hu 2008.02.12. 15:53:53

Most olvasom: Egy miami-i kórházba került Lenny Kravitz, mert súlyosbodott a hörghurutja - tudtuk meg a BBC-től. A 43 éves rock sztár január óta képtelen volt kigyógyulni a náthából és légzési problémái is tartósan fennálltak. Orvosai azért javasolták, hogy feküdjön be a kórházba, mert egyrészt kiszáradt, másrészt pedig nagyon kimerült. Kravitz betegsége miatt elhalasztotta európai látogatását, ahol új albumát, az It Is Time For A Love Revolutiont kívánta promótálni. Akkor asszem az óriási bulit is kihagyja...na majd pákó
süti beállítások módosítása