HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Worst of...

2007.10.14. 21:15 rolo tomasi

Körülbelül egy hónapja beadta a derekát az autóm Cd lejátszó egysége,így a városi dugóban fanyalogva ugyan, de rádiózásra adtam a fejem. Olyan ugyanis,hogy nem szól a ZENE ,nem létezik! Szólt is,de milyen! Hónajmirigy, bazmeg!! 
A zenei szerkesztőket élve eltemetném a szaros lemezeikkel együtt. A förtelmes kereskedelmi rádiók  kommersz zenei posványán kívül még a  vicceskedő műsorvezetők retardált humorát is el kell viselni,komolyan mondom verejtékes kínlódás zenei rádiót hallgatni.
Legalább 20-szor ordítottam fel üveghangon egy nap,mikor is olyan "nóta" csendült fel amitől falnak hajtanék. Így aztán arra gondoltam megosztom veletek az én Worst of listámat....ordítsunk együtt.
Na persze, véleménye meg segglika van mindenkinek , ha valami kedvencbe trafálok bele akkor bocs!
A magyar előadókat most kihagytam,később majd velük is számolunk.
Egyszerűen őrjítő!!!
 
Brutálisan idegesítő klip,tenyérbemászó frontemberrel
 
Az ilyen aranypofáktól futkos a hideg a hátamon!
 
A pozőr bányász isiászos kígyómozgására síkított minden háziasszony.Bűntetés!
 
Egy másodpercet sem tudok hallgatni belőle
 
Ha meghallom az elején az effektezett "whao-whao-t" nyílik a bicska.Danubius metál!
 
Ezt a szerencsétlent nagyon rühellem.A refrénben hallható chipmunk hangú vokalistáról nem is beszélve.
 
Tipikus német listás éllovas,Komár Laci nagy kedvence.
Ki is adott egy Mambó Lackó című albumot a nyomorult.
 
Rekedtség-verseny!! Kezeket a magasba!!
 
Egyszerűen a világ legnyálasabb dala
 
A kanadai hajasbabák hányinger világsikere a 90-es évekből.
 
Silány diszkófos, fiataloskodó erőlködés...
Az Abba alaptól pedig egyszerüen meghülyülök.
 
Persze tudom nagyon jó hangja van...Hova szarjak?
A dal címmel egyetértek!! LÁDÉ-LÁDÉ!!!
 
A gyomorforgató dauer-metalisták rockhimnusza mindig idegrángást idéz elő.
 
Elviselhetetlen,agyonjátszott fos.
 
Van még jópár de most ennyi jutott eszembe.
Küldöm mindenkinek aki szereti......!

20 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr66196260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

flynn · http://netric.wordpress.com 2007.10.15. 07:00:54

máskor tekerj a petőfire. az egész elviselhető.

Mari 2007.10.15. 07:03:59

Ez jó :))) Pont a napokban állapítottuk meg autózás közben, hogy mindenhol megállt az idő a magyar zenei rádiókban a 90-es években!!?? Amikor véletlenül valami hallgathatóba fut bele az ember, az általában a jugó rádió. Marad a CD. Habár tényleg megható,ahogy a megkophatalan szépségű Bon azt énekli,hogy "Bróken Háréé"- és ez már mindig így lesz!

pi 2007.10.15. 12:02:13

Én a DIRE STRAITS Walk of life-jától kapok hülyét!

Brunszvik Teréz 2007.10.15. 13:50:56

Bezzeg a mai csapottvállú, beesett mellkasú, idegesítően az arcba fésült – a nemtörődömség hatását keltő, de igazából hosszasan beállított –frizurájú zenészecskék aztán nem idegesítőek?! Ezen az oldalon ugyan rock-nak nevezitek, de igazából erőtlen, szimplahangú, britpopos nyáladzást folytató zenekarok sem állják majd jobban ki az idő próbáját mint pl. Bryan Adams. Én is már az unásig ismerem és nem különösen kedvelem a Worst list-eden felsorolt számokat, de egy jó zenéhez igenis kell egy jó énekhang! Nem egy torzítóval feltuningolt, „általános iskolai énekkarban még elmegy” – típusú semmitmondás!
A másik megfigyelésem, hogy érdekes módon a – pl. ezen a blogon is ajánlott zenék, előadók – rajongótábora teljesen érthetetlen módon felsőbbrendű(bb)nek tartja magát az átlag – na jó, tényleg sokszor szar – rádiózenét hallgatónál. De hogy miért kell ennek ekkora hangot adni, azt már nem értem. Pl. a néhány napja itt is leírt Muse koncert után volt szerencsém a piros metrón utazni, és találkoztam a sok pepsi maxos koncertlátogatóval. Sok high ’n’ mighty pofa, érthetetlen dölyffel az arcokon! Ők mire verik magukat? Állítom, hogy egy hangszert sem láttak még közelebbről! Vagy: tavaly karácsony környékén Yonderboi koncert a Millenárisban, rohadtul antipatikus rajongótábor, rámszól a kiscsaj, hogy ne álljak elé! Egy koncerten!!! Milyen koncertkultúrája van az ilyennek?
Persze egyszerű lehet a válaszotok: egyszerűen ne kattints erre az oriasi blogra, és mindannyiunk problémája meg van oldva. De egyébként szeretek itt olvasgatni, főleg a filmes-mozis cuccokat!
(Ja, én egyébként Elton John Sacrifice c. nótájától leszek rosszul!)

rolo tomasi 2007.10.15. 15:44:51

A véleményed abszolút érthető.
"Sok high ’n’ mighty pofa, érthetetlen dölyffel az arcokon!"-ilyesfajta közönséggel már én is találkoztam brit pop(rock) koncert után,bár kiragadott példák alapján nem húznám rájuk,hogy mind ilyen.Mi például nem vagyunk ilyenek:)
Szerintem minden zenei műfajnak megvan a maga ácskapocs közönsége.Az AOR rockzenekarok nagy öregjei példáúl a "mi időnkben még volt zene"dumával meg a 10 db-os Cd kollekcióikkal ugyanúgy "verik magukat".
Amióta a blogot csináljuk nem is húztunk le igazán egy előadót sem , játszva az álintellektuel sznob zenegurut,azokról írunk inkább amit szeretünk és érdemesnek tartunk kipróbálásra.(britpop mellett bőven mást is ha megfigyeled)
Az,hogy most egy-egy számot kiragadva pocskondiáztam szerintem még belefér.Pl:a Pet Shop Boys-nak van olyan dala ami meg a best of-ba is bekerül nálam.

Zsenya 2007.10.15. 18:51:05

Az igazsághoz tartozik, hogy a magyar ker. rádiók, minimum tíz éve rotálják ugyanazokat a számokat. Vagy véletlen hogy amikor évente egyszer odakapcsolok, mindíg ugyanazokat hallom? Nemhiszem. Még az MR2 is eshet ilyen csapdába...

toszi · http://oriasi.blog.hu 2007.10.15. 19:24:21

Hát a populáris (műfaji megnevezések nélkül) zene már csak ilyen...vannak akiket szeretünk, vannak akiket meg nem...aztán természetesen a felére valóban nem fog emlékezni senki sem, ami persze nem baj. Bryan Adamsre pl. szerintem 50 év múlva is emlékezni fognak, ha másért nem, hát a South Park miatt.
A kereskedelmi rádiók meg tényleg nem bíznak semmit a véletlenre.Azt játszák, ami bevált vagy rádióbarát. Persze vannak kivételek: Szerintem a Cafe jó, a Tilos kiváló, a Petőfi meg igazi színfolt...bár néha kicsit sok egy Coldplay dal 37. feldolgozását meghallgatni.
A MUSE koncertről pedig csak annyit: Az azért komolyan elgondolkoztató, hogy egy zenekar amely 2 egymást követő 300000-es koncertet ad, hogy lehet, hogy csak 3000 embert érdekel?
Azt pedig soha nem fogjuk írni/mondani/rajzolni/énekelni, hogy ne kattintsatok ide.
Igenis kattintson mindenki ide és mondja el a véleményét...sőt...szívem szerint egyszer szerveznék egy amolyan "vitaestet" néhány sör vagy non-alcoholic felett...
A vélemény szabad :)

Zsenya 2007.10.15. 20:05:23

Három részeg hülyegyerek által "előállított" zene, minimál hangszeres tudással, artikulálatlanul is lehet ihletett. És "nagygenerációs" ZENÉSZ-nek is néha csak arra futja, hogy megkérje a szövegírő, és zeneszerző haverját, hogy ugyanmár kéne egy új lemez...

Brunszvik Teréz 2007.10.15. 21:26:58

Provokatív és kissé szemétkedő véleményemre a 3 gazda intelligensen és mértékletesen válaszolt. Ali G barátunk után: Respect! :) (Keep it real!)

flynn · http://netric.wordpress.com 2007.10.15. 22:31:58

azért nem kell körbeszopni egymást :p

toszi · http://oriasi.blog.hu 2007.10.16. 12:34:47

Példa arra, mire képes egy zenekar, ha már nem képes mit kezdeni önmagával. "Kis" kedvenc.
www.youtube.com/watch?v=siBoLc9vxac

GCS 2007.10.18. 12:34:39

Szép lista:)
Engem Dido számaitól üt meg a gutman!

GCS 2007.10.18. 12:48:03

Ja és a F.Ferdinand Take me out-jától is hányok!

Zsenya 2007.10.18. 13:03:09

Hát nemtom, de az MR2 minden reggel olyan félkilenc magasságában lead egy számot, ami alulmúlhatatlan. Fingom nincs mi az, de a My Chemical Romance ahhoz képest zseniális banda :-)). Azt a nyávogást bakker...

bubo 2007.10.18. 16:17:21

és még a hazai csodacsapatokról nem is beszéltetek...pl a héten már 2szer hallottam a Rossz vagyok de használható c. 'nótát'. Viszket tőle a tenyerem!

Rosicky Manó 2007.10.19. 15:45:17

www.myspace.com/peterfybori

Az MR2 Petőfi Rádió nagy felfedezettje, de számomra már kicsit idegesítő...

Egyébként hamár rádióadók: néha a Pont Fm-n (volt Budapest Rádió) is kifogható 1-1 jobb zenekar.
süti beállítások módosítása