HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Maradj otthon, nézzél TV-t /Shine a Light az M1-en

2010.10.01. 14:25 rolo tomasi

Talán későn szólok,de ma Stones koncert lesz a Magyar Televízió  1-es csatornáján.



Nem is akármilyen ,hanem a 2006- őszén Scorsese rendezésében rögzített Shine a Light koncertfilm. A  Bacon Theatre-ben megtartott VIP buli köré épített darab , az ódon színház klasszikus hátterével, pompás aurájával,na és persze a Rolling Stones rajongó direktor ujjlenyomataival hitelesített kópiában igazán különleges élmény. Scorsese kamerája  mindent megmutat, intim közelik, triviálisnak tűnő zseniális részletek, élvezetes, dokus körítéssel.


A rendező is rendre feltűnik,viháncol, magyaráz, 70 körül is szétveti az energia.

Ugyan  a produkció másodpercre jutó ráncok számában bármely Tommy Lee Jones filmet körökkel veri, és sok embert irritál - gyakran engem is - ha 30 évnél régebbi,lovaggá ütött,legendás zenekarokkal jönnek neki, a Shine a Light-ot kihagyni a feltörekvő generációnak így sem érdemes. Kivérzett, múzeális rocksztárok helyett, szemet gyönyörködtető, elegáns show-t kapunk, a Szent Grálból minden bizonnyal gyakran kortyoló nyugdíjasok tolmácsolásában.

M1,2010 10.01. 21.35.

Szólj hozzá!

Címkék: tv live koncert rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr24578970

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása