HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Az élet egy napban

2010.07.23. 13:45 rolo tomasi

Ha holnap - 2010 július 24.-én - van egy kis időd, no meg technikai felkészültséged és a felszerelésed is elégséges ahhoz, hogy életed egy jellemző  pillanatát videóra rögzítsd, akkor esélyed lehet bekerülni egy felettébb izgalmas projektbe, egy Ridley Scott produceri ténykedésével készülő kisérleti filmbe, az A Life in a Day-be,melyet a 2011-es Sundance fesztiválra időzítenek az alkotók.


Ez a dokumentumfilm a Youtube videómegosztó segítségével készül, a felhasználók által feltöltött anyagokat Kevin McDonald  (Az utolsó skót király, A dolgok állása) direktor rendezi majd egésszé.


Izgi,nem?

Tehát vedd fel videóra ahogy kovászos uborkát készítesz, pelenkázod a gyerkőcöt, vagy épp a legyeket csapkodod, és nyomd fel a www.youtube.com/lifeinaday webcímre.

Aztán várd a jövő évi premiert!

1 komment

Címkék: film mozi kino rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr464578958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Atonemovie · http://atonemovie.blogspot.com/ 2010.07.31. 15:17:50

:D Jó cikk. Én nem kovászos uborkát filmeztem, helyette megpróbáltam gondolatokat rögzíteni járókelőktől, mozi vezetőtől, tanártól és belga önkéntesektől. Az eddigi visszajelzések alapján jól sikerült, de engem érdekelnének más, magyarok által készített videók. Íme az enyém: http://www.youtube.com/user/AtonemovieBlog
süti beállítások módosítása