HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Egyedül a Nagyszínpadon

2009.08.11. 11:45 toszi

 


Arra speciel már nem emlékszem, hogy a 2005-ös LIVE8 vagy a 2007-es LiveEarth londoni helyszínén esett -e meg, hogy a Wembley-ben egyszer csak elment a hangosítás java, némi áramkimaradás miatt.
Míg folyt az előre be nem tervezett szerelés a háttérben a felbőszült tömeg csillapítására a szervezők egy huszárossal Ricky Gervais-t dobták be a mély vízbe. (Aki nem ismerné Ricky Gervais-t annak ajánlom figyelmébe az arcpirító the Office/A Hivatal című sorozat brit változatás)

Szóval! A tévés szerepléseiről és stand-up komádiás fellépéseiről híres művész nem esett kétségbe és néhány remek poén elsütésével és az alábbi ("Hivatalból" elhíresült) tánc bemutatásával hidalta át az ad hoc műsorkiesést. A közönség zabálta. Ricky mindent vitt.

 



Tavaly és persze minden évben a móka kedvéért az Óriási blog maroknyi stábja is elgondolkozik egy Nagyszínpados fellépés lehetőségén. Záporoznak a használhatóbbnál használhatóbb ötletek, a sziporkázó gegek. Rolo keveri a zenét, Zsenya egykezes fekvőtámaszokat nyom. Én halat főzök...A közönség őrjöng.

Egyéb ötlet? Te mit adnál elő?

 

 

3 komment

Címkék: toszi sziget fesztivál 2009

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr494578690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mari 2009.08.11. 17:05:49

Valaki felolvashatná A nagy Gatsby-t :)

rolo 2009.08.12. 09:48:56

Nekünk van egy punkzenekarunk Zsenyával és Pipivel,a Lebénultak.Spontán összeállnánk.A magyar népzenét ötvöznénk a punk-al,Zsenya őrület mit játszik cimbalmon

Mari 2009.08.12. 16:36:51

Rolo dorombol ? (elég hülye mondat)
süti beállítások módosítása