HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Mizantrop - LOUD!

2009.04.08. 09:21 toszi



Van ez az elektronikus izé, amit mindenki csak internetnek hív.
Könnyűzenei körökben persze gyakorta szitokszóként emlegetik ezt a "rohadt információs szupersztrádát" ahonnan csak és kizárólag kalózkodás útján, ingyenes lehet lerabolni a szellemi termékeket. Ez persze így elég sarkos elmélet, bár a Napkeltében nyilatkozó magyar pop/rock elit számára ez felfoghatatlan.

Egyrészt mert  ha valami jó és ráadásul megfizethető is, akkor arra szívesen áldoz az ember, másrészt vannak csapatok/bandák/zenekarok akik akár azért mert megtehetik, akár promóciós céllal  mindenki számára INGYENESEN teszik hozzáférhetővé friss anyagaikat.

Nakéremszépen!


Az Internet tehát a fentiek folyományaként arra is jó, hogy teret adjon az olyan feltörekvő, minimális megjelenési felületben részesülő zenekaroknak, mint a dunaújvárosi Mizantrop, akik közel két évvel a debütáló 'Someone at the top of the trees' nagylemez után új albummal jelentkeznek, immár hivatalos kiadásban a PANKKK támogatásával, LOUD címmel.

 

A kiadott/letölthető hivatalos promoció szerint:  "Az album hosszadalmas, két évre nyúló készítési folyamata, a felvételek a legvalószínűtlenebb helyeken a csapat csináld magad! módszerével, hiteles lenyomatot ad a zenekar folyamatos átalukásáról és eklektikusságáról, amire a tagok mindig büszkék voltak. Kezdve a nyitó 'I Scream' menetelésétől, a kislemezről ismert 'Neon Sheriff' és a 'Tetris' fogós dallamain át a 'Soon You'll be mine' torzított sanzonjáig, a jelenlegi talán legfiatalabb hasonló formáció új lemeze valóban mindennemű elektronika, indie vagy rockzene kedvelő számára tartogat érdekes momentumokat."

Én már 3 szor végighallgattam, nem rossz, vagy ahogy mondani szokták: "vállalható, szégyenkezésre nincs ok".

Lehet kipróbálni!

 

.MP3 formátumban  (256kbps)

.WAV kiterjesztésben

 

Aki pedig spórolni szeretne a bitekkel annak alább a zenekar Myspace-es megjelenése:

http://www.myspace.com/mizantrop

Szólj hozzá!

Címkék: zene toszi loud mizantrop

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr214578633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása