HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Kötelező körök

2007.12.05. 00:15 rolo tomasi

Az Óriási koncertnaptár rendesen tele lett írva az év végére. Ha valakinek elkerülte a figyelmét alant bogarászhat a közeljövő általunk érdekesnek talált eseményei közül: 

DJ VADIM (UK)

Merlin Klub, 2007 dec.8
A Londonban és New Yorkban is tanyát ütő orosz születésű dj tavasszal megjelent ötödik sorlemezének turnéjával érkezik Bp-re. Az indie hip-hop,   soul,   blues és diszkó elemekkel gyurmázgató Vadim-ot kísérő vakeroló hölgyek közt megtalálható a felesége,    Mc Yarah Bravo is és a mi hazai  afro gyöngyszemünk Sena .   Tilos dj-ék  is kevergetnek az este folyamán a Merlin bárjában.

Kóstoló: IDE TESSÉK KATTINTANI 

********************

BARABÁS LŐRINC EKLEKTRIC, HARCSA VERONIKA QUARTET, THE UPTOWN FELLAZ DJS

foto: barabaslorinc.hu

A38 Hajó, 2007 dec 8. 

Régóta várt lemezbemutató ez, a BLE nu jazz formáció végre albumot ad ki Ladal címmel. A dzsessz-hip-hop fúziós társulat különleges tehetségű emberekből áll a hazai underground rap  élharcosaival karöltve. Persze Sena itt is hozzáteszi a magáét. Harcsa Veronika vokál teljesítményére és az Uptown Fellaz karcos funky tekeréseire is építhetünk ezen az estén.

Klip: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

G.B.H (UK)

 

A38 Hajó, 2007 dec 14. 

30 éve pukkasztgatja az adófizetőket az Greivous Bodily Harm és ugyan jó ideje nem adtak ki lemezt mégiscsak a punk zene nagyköveteiről van szó ,egyenesen az őshazából. Ha valaki önfeledt pogózásra vágyik ,vagy éppen színpadon hányó-pisilő 50 éves brit urakra kíváncsi ne hagyja ki a lehetőséget. A magyar követőket a Hemba és az Elit Osztag képviseli.

Egy kis élő:IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

BEAT DIS, KORAI ÖRÖM

Gödör, 2007 dec.14. 

Az EU kompatibilis zenekaraink körének szombathelyi képviselői a rockos-trip hop, a dub és a hip-hop elemeit formálgató társulat akiknek új lemeze a Keep Still az ősszel jelent meg. Hangulatos élő hip-hop betétekkel tűzdelt koncertjeik mindig ütnek ráadásul ezen az estén egy Korai Öröm show-t is kapunk a pénzünkért.

Beat Dis video: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

WOODY ALLEN & HIS NEW ORLEANS JAZZ BAND (USA)

Sportaréna, 2007 dec.27.

Az örömzenész filmrendező improvizatív játékú zenekarával Budapestre látogat. Saját bevallása szerint rosszul játszó klarinétos Allen hőn szeretett bandájának próbáira hivatkozva távol marad mindenfajta díjátadóról és fogadásról így most kiderül mit is tud valójában.

Woody itt fújja: IDE TESSÉK KATTINTANI 

********************

Superbutt, Blind Myself, Bridge to Solace, Isten Háta Mögött

Pecsa,2007 december 28. 

A zúzás hazai elit csapatai tartanak közös szeánszot a Petőfi Csarnokban az év utolsó hetében. A BPRNR közösségi metálszakszervezet  egész éves munkáját nézve csak ámulni tudunk. Ráadásul külön öröm,hogy a Dublinba települt Isten Háta Mögött is hazalátogat és a külföldön sikert-sikerre halmozó Bridge to Solace is odavág az este folyamán. A hörgős riffmetál-t a Blind Myself önti majd az arcunkba és a Superbutt hagyományosan erős hard-rockja zárja majd az estét.Kötelező program!

Superbutt-Pioneer: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

SZIN-ICE 2007

Szeged, 2007 dec 29-31.

A Szegedi Ifjúsági Napok a nyári fesztiválok mintájára összerántott egy jégpályás-sátras szilveszteri 3 napos bulit amiért meleg kézfogások  illetnek minden szervezőt. A program meggyőző, a jegyárak kellemesek. Fellépők közt többek közt:Guru's Jazzmatazz, David Seamen,Kispál, Quimby, Zagar, Paso, Tündérground, Anima Dj-s, 30Y, The Puzzle, Brains, Kriminal Beats, PASO, Kiscsillag és a Godot Dumaszínház arcai.

Guru's Jazzmatazz video: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

TILOS RÁDIÓ vs REWIND presents: New Year's Eve Party

A38 Hajó, 2007 dec 31.

Erős elektronikus szilveszteri bulinak ígérkezik! Fellép gyakorlatilag mindenki a Tilos holdudvarából,lesz kb 40 dj.

********************  

THE ENEMY (UK)

Bécs, Flex, 2008 jan 13.

Toszi már méltatta itt  a fiatal brit csikókat, lemezbemutató koncertjüket a sógorok legendás kultúrkocsmájában prezentálják. A rendkívül intenzív élő fellépéseiről híres trónkövetelők bécsi kiruccanásáról beszámolunk majd.

Music video itt: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

THE SMASHING PUMPKINS (USA)

Sportréna, 2008 jan.29.

Az alternatív rock istenei végre Magyarországon!

Billy Corgan remélhetőleg nem veszi majd zokon, hogy kb 3000-en lesznek kíváncsiak a mindenhol zajos sikerrel felépő nagy visszatérőkre. Bár új albumuk nekem nem a szívem csücske, de a teljes munkásságot összefoglaló koncert programjukkal lenyűgöztek minket a nyáron Ausztriában. A jegyek 10.000 körül vannak amit többen sokallnak,  pedig lassan felszívódó élményanyagot kaphatnak pénzükért!

A visszatérés Párizsban: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

QUEENS OF THE STONE AGE (USA)

Bécs , Gasometer, 2008 febr.21.

A tavalyi zágrábi kiruccanás után újra utazunk, hogy az elementáris zsenik elhúzzák a nótánkat.Nincs min gondolkodni, 2 óra autózás után a világ legjobb zenekarával tölthetjük az esténket kb 30 euróért.

3's and 7's video: IDE TESSÉK KATTINTANI

Idén nyáron Belgiumban: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

KYLIE MINOGUE (AUS)

Sportaréna,2008 máj.15 

A popdíva bevette a fővárosunkat is turnéjába, nagyon nagy show-t ígérnek. Mi nem izzadtunk le a hírtől, de kíváncsi vagyok megtölti-e a Papp László Sportarénát a hölgyike.

Tessék vonatozni a művésznővel: IDE TESSÉK KATTINTANI

********************

Jöhet még pár dátum ha kimaradt valami!

9 komment

Címkék: zene koncert rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr104578295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobo 2007.12.05. 09:31:01

kéne Josh pulcsija!

rolo tomasi 2007.12.05. 09:53:51

Megszerzem neked:)

lobo 2007.12.05. 10:53:35

mezcsere lesz?

rolo tomasi 2007.12.05. 11:13:30

Azt értékelném!

GCS 2007.12.05. 15:45:28

na akkor kezet rázok veletek majd smesingen.5000 en azért sztem leszünk,bár az is lófasz:(

pi 2007.12.06. 09:39:38

rolo kihagytad,hogy Edda is lesz az Arénában:)

lobo 2007.12.06. 13:28:16

Sőt, tegnap láttam a tévében, hogy a nagyszerű Avril Lavigne is ellátogat kis hazánkba! csodás!

rolo tomasi 2007.12.06. 17:08:21

Ja,csodás! Én erre megyek holnap táncóni! http://www.pecsa.hu/ Faszikám nem nagyon tudja eldönteni milyen stílust nyomjon? http://www.youtube.com/watch?v=aOzKQ1koBuQ GCS:mibe hogy Smashing-en nem leszünk ötezren?

rolo tomasi 2007.12.07. 07:50:31

Ja,csodás! Még erre kéne ma menni! www.pecsa.hu
süti beállítások módosítása