HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Massive Holiday I.

2007.08.13. 13:57 rolo tomasi

Erőteljes Szigetelésben vagyunk, nehezen fog ilyenkor a billentyűzet. Eresedő szemek, reszelős torok, de különösebb szervi elváltozás még nem lépett fel így 6.nap előtt.

Ezt már túléljük!

Címszavakban azért az eddigiekről szólnék,később talán futja majd komolyabb értekezésre is.

1.nap
 
Gocoo-japán dobarzenál a világzenein+pálinka és kivételesen szar csapolt Ászok (ez a Wellness program gyakorlatilag óránkénti rotációban)
Quimby- teljesen korrekt, kellemesen közönyös koncert volt. Sziget magyarjai egyesüljetek (kb 40%)
UNKLE-várva-várt elektro kilengésünk, pazar koncert-elbaszott hangkeveréssel, néhol kissé belassult hangulattal a WAN 2 színpadon.
Yonderboi-először fértünk be rá, hálistennek többen már unják,nekünk kurvára bejött, Zagarostúl Krisztiánostúl.
Balaton Grillnél ősrégi sztorik felelevenítése , 1000-szer elmesélt csattanókon telipofával röhögés, barátnőink nagy örömére:))!
Igazi első nap!
2.nap
 
Kaizers Orcehstra-norvég örömzene,népzene és rock fergeteges elegye, olajoshordó püföléssel,önfeledt páneurópai tombolással a Nagyszínpadon.
Beshodrom-tökig áztunk a világzenein a cudar idő ellenére felsőfokon művelt balkáni zúzás, pálinka kúrával.
The Good The Bad and The Queen-D.Albarn cilinderben altatta a jónépet, minőségi zene-álmos produkció, talán egy-két Blur vagy Clash felpezsdítette volna a vérünket, így viszont irány a Rézangyal...
Soulfly - HC metál nagyágyúi robbantgatták a fejünket a Hammerworld színpadon, zsigerig hatoló dobokkal, bődületesen szimpla, de őserejű zúzás. Szarok a fanyalgókra, nekem nagyon kellett már egy irtózatos headbangelés és bizony másnap kentem is  nyakam Árnika krémmel!!
Kiscsillag - Kispál pótcselekvés, baromi jó dalszövegekkel, álldogálós-ásítozós koncertfeeling.

3.nap
 
Gogol Bordello-a  new yorki-ukrán gypsy -punk királyainak elementáris koncertje beindított mindenkit (engem nem bírt).
Irtózatos hangerejű, 15.000-es nézőszámú balkáni Iggy Popp alatt, osztrák vendégeink pillangóztak a dagonyában (imádják!)
Copy Con-a Wan2 színpadon ragga-hip hop szolnoki élharcosai kenték mosolyt csalva arcunkra
Irie Maffia-Sena kisasszony, Dermot és holdudvaruk  reggea vállalkozása elvárhatóan magas színvonalon!


Madness
-SKA-pop legendák a Nagyszínpadon, táncikálás a 250. sorban és ismert daloknál közös felordítás. (Our House,House of Fun...)
Fasza shownak tűnt hátulról, bodzás gin-tonic nagysikerű premierjével társaságunkban.
Habkönnyű, élvezetes koncert volt a Ska stílus összes jótékony hatásával :-) Cassiusra már nem tudtunk bejutni, így maradt az asztalon gitározás egy bulisátorban, aztán az ÖZÖNVÍZ-ben puhára áztunk ismét!
4.nap

Felrázó élmény  már a délután elején a megmaradt pocsolyákba indiánfejest ugráló turisták látványa!Itt már komoly fáradtsággal küzdök, hiába az otthoni pezsgőtabletta+energiaital kombináció.
Falnak támasztott fiatalok szegélyezik utunkat a Nagyszínpadig.
The Hives-immáron 3.szor megtekintve már egy kissé kiszámítható svéd rockcirkusz.
2perces számok, kurva vicces frontember!



Felhőtlenül jókedvű tömeg, gumicsónakban bodysurfingelő kempinglakók. A közönség 12 évestől a 80-asig tombol! (Sziget alázóknak ajánlott program)
Nine Inch Nails-nagyon vártuk, egyik cimbora még egy esküvőről is lelépett és meg is érte.
Nem mondom hogy leírhatatlan volt, de nagyon erős produkciót láttunk. Best of zúzás, néhol "bazijó" technikai elemekkel.

Teljesen kielégítette igényünket,bár sokan azt mondták a zenekar elvesztette eredetiségét.Mi végig tomboltuk,azt kaptam amit vártam!
A lábtechnikám itt már tompult, makacs vádlibeállással küzdök azóta is.

Disciplin A Kitschme
-az idei kötelező meglepő áll-leesés. 3 tagú szerb rockzenekar dob-basszus-ének felállásban olyat művelt mintegy 500 néző előtt a Bahia színpadon, hogy csak kapaszkodtunk a korlátba. A lehengerlő gitárjáték az odabaszós , hibátlan dobos és  a remek torkú kisleány megállás nélkül ontotta a jobbnál-jobb stoneres beütésű hendrixes rockdalokat.
Később a taxira várva szerb srácokkal beszélgettünk a zenekarról, ők azt állították régen még jobbak voltak, de a Sziget az mindent felülmúl szerintük.
Aztán előadtuk nekik a gyermekkorunk  jugoszláv televíziózásából felrémlő reklám és rajzfilm részleteket(JA SAM TARZAN...stb) nem kis derültséget okozva, majd Frank Sinatrát hallgattunk  a taxiban hazáig.
 
Egyenlőre most ennyire futja, lassan megint indulunk ki, ma véreres lesz a torkom,  következik a TOOL!!
 

7 komment

Címkék: sziget turnébusz rolo

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr92138896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

toszi · http://oriasi.blog.hu 2007.08.13. 15:56:24

Jónapot Kívánok!

Én csak annyit szeretnék kérni, utolsó nap ide vagy oda..., hogy azért holnapra még NE aludjon senki...

rolo tomasi 2007.08.14. 15:09:40

Toleráns Norbi a Szigeten!Megdöbbentő videó hogyan látják a fesztivált a primitív állatok,akik szerint mindenki az ő lányukat akarja megdugni!
index.hu/video/2007/08/10/fitnessfasiszta_neokonzervativ_a_szigete/

toszi · http://oriasi.blog.hu 2007.08.15. 09:52:47

Szánalmas...Vajon az összes rendőrrel kezet fogott?

bubo 2007.08.15. 12:35:18

Minden szülő ennyire félti a lányát a punk spermától?

lobo 2007.08.15. 13:53:42

Kösz az elmúlt hetet skacok, jó volt!
L.

pogi 2007.08.15. 14:16:29

Ejjjjjj, de sajnálom, hogy csak az utolsó napra kaptunk itthonról kimenőt! Na de majd jövőre visszük a kis "rockereket" is!
süti beállítások módosítása