HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Hülyével a világ körül 2. - The bucket list

2011.09.30. 09:23 toszi

Hipp-hipp hurrá!


 

Már korábban született fényező írás ezen lapokon a témában, de most újra elő kell, hogy vegyük az anyagot, mert elkészült a folytatás. Az alapanyag kifogyhatatlan, de Ricky Gervais és csapata nem átallott csavarni egyet a mókán. Most ugyanis a korábbról már ismert szenvedő alany, nevezett Karl Pilkington, az ex rádió producer, olyan helyekre látogat, élményeket tesz zsebre ami emberi léptékkel még kivitelezhető és bárki (?) szívesen megtenne életében. Innen a címadás. Nálunk ha minden igaz "bakancslistá"nak fordították Nicholson&Freeman film kapcsán.

 

 

Lényeg a lényeg: ma este útjára indítja a SKY az idióta Karl Pilkington-t, hogy valóra váltsa minden földi halandó álmát. 100-as listából  pontosan 10-et.

 

Első helyszín Új-Zéland.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr984579182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása