HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Ian Brown Bécsben, na végre

2009.11.11. 09:38 toszi



Néhány hete épp itt zokogtam el magam :

"Megmondom mi a baj: Ha az ember nem lakik a Brit-szigeteken akkor gyakorlatilag nulla ismétlem nulla az esélye annak, hogy élőben láthassa az angol popzene egyik legtuskóbb s emellett legtehetségesebb alakját, a legendás Stone Roses frontemberét."

 

Na kéremszépen, arcom kisimulva, ugyanis tegnap jött az aktuális hírlevél a oeticket.com tól benne a nagyszerű hírrel, hogy Ian Brown európai turnéja keretén belül Bécsben is fellép, ami ugye szinte itt van a szomszédban. Azon persze lehet elmélkedni, meg is tesszük gyakorta, hogy nálunk ilyen miért nincs, de most ez kb. mindegy is. Légyeg, hogy elérhető közelségben lép fel a brit popzene egyik ikonikus alakja.

Megyünk is! 

 

Arena Vienna

2010. január 21. csütörtök

Egységes arcpirító jegyár: 26,40€ ~ 7300,-Ft 

 

1 komment

Címkék: live koncert bécs toszi ian brown

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr804578746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Versus101 2009.11.23. 00:29:51

Nekem volt szerencsém a 2007-es angliai turnéjának záró koncertjén ott lenni Manchesterben, rajongó lévén felejthetetlen élmény volt! Arról ne is álmodjunk, hogy valaha is kis hazánkba látogat a King Monkey, amíg pl. egy Kasabian koncertre ezer ember kíváncsi az egész országban…Kihagyhatatlan a bécsi koncert, mi ott leszünk:)!
süti beállítások módosítása