HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Balaton Sound/Zamárdi/Beastie Boys by Benya

2007.07.25. 14:58 VendégBlogger

Megkésve bár,de törve nem...

Szóval voltunk azon a bizonyos...Beastie Boys koncerten Bicska barátommal...

-Kis színes, hogy 1997-ben már láttuk őket, igaz akkor -20 fokban a III/III-as (ex-Fekete Lyuk) klubban aholis letépték rólam a pólót a kabátunkat meg majdnem ellopták, de ott voltunk.-
Mivel jómagam vasárnap hajnalban még Egerben nótáztam, sikerült erősen, hogy is mondjam finoman: kicentizni a lemenetelt és a koncertet.
Igy aztán legnagyobb szomorúságunkra a délutáni kis fürdőzésükről is lemaradtunk(a fenti kép NEM a helyszínen készült a zenekar tagjait NE keressétek), aholis ááállítólag a kutya nem ismerte fel őket.
Persze az elgondolkodtató mi történik ha berontottunk volna hozzájuk a "tengerbe" autogrammért ami helyett mondjuk legalább labdázhattunk volna, vagy mittudomén...legalább nyomjanak le a víz alá...vagy valami.
Szóval a feszített program miatt így magáról a helyről és más koncertről nem igazán tudunk beszámolni...node a felkérés nem is erre szólt.




















Amit azonban láttunk az kultúrált és rendezett volt.Magyar viszonylatban mondhatnánk meglepően profinak is...
Fesztiválunk söre a Heineken: mindössze 400 egy korsó...ami baráti.
A szokásos Laci pecsenyén és egyéb ungarische ételeken kívül egész normális kajákat is ehetett a nép!
Mi 9 óra előtt pár perccel értünk a színpadhoz és ami a legszembetűnöbb volt az a nagy tömeg és-szerencsére-a szúnyogok szinte teljes hiánya!!!
Negyed 10 felé aztán elszabadult a pokol :) Öltöny, nyakkendő, napszemüveg és egy hajóskapitány pattant a színpadra!!

Előre legyintettem: "Na,ez is biztos szarul fog szólni" de csudák csudája: hatalmasat csalódtam. Köztudott hogy a fiúk mára már elég jól bánnak a hangszerekkel így el is nyomtak pár instrumentális nótát.
Ezután közvetlenül jöttek a minden apróbb szerelés és igazítás nélküli klasszikusok, profi előadásban és hangzásban...Kicsit leesett az állunk...brrr...már ami maradt maradt belőle 4 szám és a rekedtség után...

Igazi best of buli volt, de cseppet sem bántuk...

Sure shot, Fight for your right, a ráadásban pedig természetesen a Sabotage:)
Nem gondoltam volna, hogy ez a buli életem eddigi koncertjei közül befér a TOP 10-be, de a dobogó közelében van ez kétségtelen...
Sajnos a sajtótájékoztatóról lemaradtunk,de megtudtuk,hogy Császár "Megtalállak még" Előd beöltözött a Sabotage klip egyik rendőrének mire a fiúk csak egy: anyabaszó seggfej ("mudafaka") felkiáltással gyorsan távozásra bírták.
Summa summarum óriási volt a buli!!!

Úgyhogy bánhatja aki kihagyta...

A koncert után aztán még beestünk a Neo koncertjére, ami jó volt, bár nekünk már mindegy volt mi szólt...Megnéztük a kihelyezett Cha-Cha-Cha tombolót, minekutána hajnali 3-kor aztán, utólag agyamenten meggondolatlanul, nekivágtunk szállásunknak.
Bepörögve és felvillanyozva tettük meg az első 1000 métert...míg a többi 8000-t már inkább fókában 2  óra alatt...

Ja! A koncert pedig így végződött,bár remegett kezünk-lábunk,de erre még emlékszünk:
Sabotage (Balaton Sound Festival)

2 komment

Címkék: vendégblogger turnébusz

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr45125172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobo 2007.07.26. 16:20:04

Ez most nagyon OFF, de nem állom meg, sorry:
www.youtube.com/watch?v=UWigqDBHZE8
láttátok már ezt?

rolo tomasi 2007.07.27. 11:39:03

Massive Attack koncerten tavaly a Pecsában találkoztunk Steph-el a Placebo gitárosával.Egyedül álldogált söré,de mire odaléptünk hozzá beszélni ,lecsapott rá Császár "Laptop"Előd.Azért lekezeltünk vele,aztán elrángatta magával:((
süti beállítások módosítása