HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

trubadúrláda

2007.07.18. 17:11 toszi

Hosszú idő után újból vettem egy Színes Rtv-t, pusztán csak a kíváncsiság kedvéért…mondjuk rendszert nem csinálok belőle, de abból a kezdeményezésemből talán lehet valami, hogy napról-napra beszámolok a látnivalóról.Lehet hozzászólni!


Mert valljuk be őszintén: azért nem olyan szar dolog ez a TV, hisz van azért a Barátok Közt-ön túl is élet. Mondjuk azt én pont nézem…(lehet nyakonvágni érte)

Na és az tegye fel a kezét aki még nem karikázott be kedvenc műsorokat bármely lapban, hogy majd megnézem ezt is meg azt is :-)

 
Szóval, ma vagyis SZERDA és ami még megmaradt belőle (2007. 07. 18.)

Nehéz dönteni, mert a sorozatok a gyengéim, amiből ma van dögivel. A TV2 és az RTL szerda lévén igencsak belehúzott : Dr. House, Hősök/Heroes és Nyomtalanul az előbbi, míg CSI: Miami helyszínelők és Dr. Csont nomeg a Médium az utóbbin.

Szerintem ezek pont olyan „mozik” amik elé érdemes odaülni…nem számít hányadik rész, csak szóljon.

Node! Ha valakinek nem jönnek be ezek a se vége se hossza  amerikai csodák, akkor az kattintson ma este VIASAT3 –ra mert Ben Affleck első jelentősebb szerepében nyomul a csatornán. Igen-igen:  Kevin Smith (Clerks/ Shop Stop-2:45-től a kedvenc rész) nagyszerű rendező/forgatókönyvíró korai műve 21:05-től.
Szóval Chasing Amy aka. Comic Strip aka. Képtelen Képregény arról, milyen, ha egy jóbarát/alkotópáros életébe hirtelen betoppan egy nő, aki minden tekintetben „más”. Trailer itt

És felfedeztem egy igazi csemegét is a Duna TV-n hajnali kettőkor(igaz ez már csütörtökbe nyúlik): Lolka és Bolka (lengyel animációs filmsorozat –a link egy teljes részre mutat…tessék megnézni)
Hogy ezzel vajon a gyermeklelkű éjjeliőröket célozták meg vagy az aludni képtelen vakációzó kisiskolásokat örök rejtély marad.


Szólj hozzá!

Címkék: trubadúrláda toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr68120569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása