HTML

Óriási Rádió

Gatyába rázva

Nekem a Balaton a riviéra...

2007.07.14. 22:30 toszi

A "szigeteseket" nem csak azért szeretjük, mert van az a kafa kis fesztivál a "hajógyárin", hanem most már azért is mert kitaláltak valamit, amit már jó régen kellett volna.
Persze soha nem késő, főleg ha egy ilyen remekbeszabott kezdeményezésről van szó.

Mert végre valakinek eszébe jutott, hogy nem feltétlenül az Edda nevű szupergrup vagy a megasztrátocskák az egyetlen attrakció amivel programot lehet csinálni...nem is beszélve arról, hogy BALATON SOUND azoknak is érdekes lehet akik mondjuk nem is honfitársaink...

Ha már minden szar "nem-magyarul" is ki van írva, akkor legyen egy fogyasztható, nyáriasan üde, színvonalas hazai és nemzetközi tánc/rockzenét felvonultató 3 napos "buli"...

Ma Beastie Boys...menjetek...

6 komment

Címkék: turnébusz toszi

A bejegyzés trackback címe:

https://oriasi.blog.hu/api/trackback/id/tr59118121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lobo 2007.07.16. 19:06:31

Nekem egy jó cimborám volt a koncerten, ma nemigen tudtunk beszélni, mert nem volt hangja. Annyit azért mondott, hogy nagyon fasza volt.
Csak gondoltam, elmondom.
L.

Rosicky Manó 2007.07.16. 19:37:06

Bicska és Benya az első sorokban ugrálták végig a koncertet. Szerintem írnak is majd egy keveset, bár még délben is csak józanodtak... :-)

rolo tomasi 2007.07.17. 07:33:38

Itt kenik a Balcsin
www.youtube.com/watch?v=A5g0ZDcmXFg
Erről lemaradtunk bakter.

padre 2007.07.17. 14:39:16

De ezen ott voltunk! És nem kevésbé volt "óriási"!!!!
www.youtube.com/watch?v=EDfDp-e9t0w
Nagy öröm volt látni újra a Basementet és nem okoztak csalódást! Remélem nem utoljára!

Benya 2007.07.23. 12:24:01

Megkésve bár,de törve nem..
Szóval,voltunk Beastie Boys koncerten Bicska barátommal..Mivel én vasárnap hajnalban még Egerben nótáztam,sikerült erősen kicentizni a lemenetelt és a koncertet,így magáról a helyről és más koncertről nem igazán tudunk beszámolni..
Amit azonban láttunk,az kultúrált volt és rendezett,magyar viszonylathoz képest mondhatnánk meglepően profinak is..
A fesztivál söre a Heineken volt,mindössze 400ért egy korsó..A szokásos Laci pecsenyén és egyéb ungarische ételeken kívül egész normális kajákat is ehetett a nép!Mi 9 óra előtt pár perccel értünk a színpadhoz és ami a legszembetűnöbb volt,az a nagy tömeg és-szerencsére-a szúnyogok szinte teljes hiánya!!
Negyed 10 felé aztán elszabadult a pokol,öltöny nyakkendő,napszemüveg és egy hajóskapitány pattant a színpadra!!
Előre legyintettem,hogy:\"Na,ez is biztos szarul fog szólni\",de hatalmasat csalódtam.Köztudott hogy a fiúk elég jól bánnak a hangszerekkel és el is nyomtak pár instrumentális nótát,ezután közvetlenül jöttek a minden apróbb szerelés és igazítás nélküli klasszikusok,profi előadásban és hangzásban..Kicsit leesett az állunk,már ami maradt 4 szám és rkedtség után..Igati best of buli volt,de cseppet sem bántuk..Sure shot,fight for your right,a ráadásban pedig természetesen a Sabotage:)
Nem gondoltam volna,hogy ez a buli életem eddigi koncertjei közül befér a TOP 10be,de a dobogó közelében van,ez kétségtelen..
Sajnos a sajtótájékoztatóról lemaradtunk,de megtudtuk,hogy Császár \"Megtalállak még\" Előd beöltözött a Sabotage klip egyik rendőrének,a fiúk csak egy:anyabaszó seggfej felkiáltással gyorsan távozásra bírták..
A délutáni kis fürdőzésükről is lemaradtunk,állítólag a kutya nem ismerte fel őket,de elgondolkodva hogy berontottunk volna hozzájuk,autogram helyett legalább labdázhattunk volna,vagy mittudomén legalább nyomjanak le a víz alá..
A koncert után aztán még beestünk a Neo koncertjére,ami jó volt,bár nekünk már mindegy volt mi szólt..Megnéztük a kihelyezett Cha-Cha-Cha tombolót is,3 kor aztán utólag hihetetlenül meggondolatlanul nekivágtunk a szállásunknak,bepörögve és felvillanyozva tettük meg az első 1000 métert..A többi 8 km már inkább 2 órába tellett..Összességében óriási volt-97ben láttuk őket,-20 fokban a III/III-as(ex fekete lyuk)klubban,letépték rólam a pólót,a kabátunkat majdnem ellopták,de ott voltunk-,úgyhogy bánhatja aki kihagyta..

Benya 2007.07.23. 19:41:34

A koncert pedig így végződött,bár remegett kezünk-lábunk,de erre még emlékszünk:
www.youtube.com/watch?v=bllV8ONiujs
süti beállítások módosítása